Koelboxen

 1. Welke koelbox op zowel 12v als 230v?

  Ben je op zoek naar een koelbox die je in de auto én op de camping kunt gebruiken? Dan heb je een koelbox nodig met twee aansluitingen, namelijk 12 volt (auto) en 230 volt (netstroom). In dit blog laten we je een paar modellen zien!

  Lees meer »
 2. Welke stille koelbox maakt geen geluid?

  Ben je op zoek naar een nieuwe koelbox, maar zit je niet te wachten op slapeloze nachten door een koelbox die 24 uur per dag geluid maakt? Kies dan voor een absorptiekoelbox. Een absorptiekoelbox is namelijk helemaal geluidloos. Zelfs als de koelbox naast je bed staat, kun je dus alsnog heerlijk slapen! Benieuwd hoe zo’n koelbox werkt? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 3. Hoe lang blijft een koelbox koel?

  De vraag hoe lang een koelbox koel blijft, is lastig te beantwoorden. Dit hangt namelijk van een heleboel factoren af. Open je de koelbox vaak? Dan komt er warme lucht naar binnen. Staat de koelbox in de zon? Ook dan zal de koelbox minder lang koelen. Maar, er zijn wel een paar handige tips waardoor je koelbox zo lang mogelijk koel blijft. Als je een paar van deze tips toepast, kun je zeker nog van een fris drankje genieten aan het eind van de dag.

  Lees meer »
 4. Wat is een Hybride koelbox?

  Koelboxen zijn er in veel verschillende soorten, dus het kan best lastig zijn om de koelbox te vinden die het beste bij jou past. In dit blog leggen we je uit wat een hybride koelbox is.
  Lees meer »
 5. Wat is een absorptiekoelbox?

  Eén van de populairste koelboxen onder kampeerders is de absorptiekoelbox. In dit blog leggen we je uit wat een absorptiekoelbox is en waarom dit zo'n populair product is.
  Lees meer »
 6. Wat is een thermo-elektrische koelbox?

  Als je op zoek bent naar een goede koelbox, dan raak je verstrikt in de vele opties: compressor koelboxen, koelboxen met koelelementen en thermo-elektrische koelboxen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk?
  Lees meer »
 7. Wat is een compressor koelbox?

  Er zijn veel verschillende soorten koelboxen: compressor, absorptie, thermo-elektrisch en koelboxen met koelelementen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk? In dit blog leggen we je uit wat een compressor koelbox is en in welke situaties het handig is om een compressor koelbox te hebben.
  Lees meer »