Advies

 1. Kijkje in de caravan van Björn en Mandy

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer in die van Björn en Mandy.

  Lees meer »
 2. De beste wensen voor 2021

  Namens het hele Obelink team willen wij jullie een gelukkig 2021 wensen! Op naar een nieuw kampeerseizoen.

  Lees meer »
 3. Tips voor jouw eerste camperreis of caravanvakantie

  Op vakantie gaan met een camper of caravan is genieten van veel vrijheid. Zo heb je bijna altijd je eigen sanitair aan boord en kun je gaan en staan waar en wanneer je wilt. Klinkt jou dit als muziek in de oren, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem. In dit blog leggen we je stap voor stap uit wat er allemaal komt kijken bij een eerste camperreis of caravanvakantie. Lees onder andere over de voordelen van huren, kampeerbenodigdheden, de rijervaring, bijkomende kosten en handige campinggidsen en -apps.

  Lees meer »
 4. 4 tips voor het onderhoud van wandelschoenen

  Ben je ook dol op wandelen? Wandelen kan het hele jaar door. Alleen of met meerdere personen en bij elk weertype. Als je er regelmatig op uit trekt, zijn passende wandelschoenen heel belangrijk voor jouw wandelplezier. Heb jij jouw ideale schoenen gevonden, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten en er veel fijne kilometers mee maken. Wandelschoenen onderhoud is daarom essentieel voor een lange levensduur. Wij geven je een aantal onderhoudstips en als je die opvolgt heb jij jarenlang plezier en comfort van jouw wandelschoenen.

  Lees meer »
 5. Wandelkleding voor in het najaar: 5 tips!

  De herfst is het perfecte seizoen voor een lange wandeling. Geniet tijdens je herfstwandeling van een prachtig uitzicht en het geluid van bladeren onder je schoenen. Voor een goede wandeling in de herfst is het belangrijk dat je geschikte kleding en schoenen gebruikt. Wij geven je tips voor goede wandelkleding!
  Lees meer »
 6. Kijkje in de caravan van Jolien

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Jolien aan de beurt!

  Lees meer »
 7. De kampeertrends voor 2021

  Wat is hot in kampeerland? We zetten een aantal trends voor het kamperen in 2021 voor je op een rij.

  Lees meer »
 8. Wat is de oscillerende functie van een kachel?

  Kom je bij de aanschaf van een elektrische kachel de term ‘oscillerende functie’ tegen en weet je niet wat het betekent? Wij leggen het voor je uit.

  Lees meer »
 9. Hoe kan ik mijn camper winterklaar maken?

  Om je camper zo goed mogelijk te beschermen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken voordat de camper de camper stalling in gaat. Wij hebben een checklist voor je gemaakt, zodat je niets vergeet!

  Lees meer »
 10. Stormband bevestigen: hoe bevestig ik een stormband?

  Een storm tijdens je kampeervakantie is natuurlijk erg vervelend en je wilt dan al helemaal niet dat je voortent de lucht in gaat. Neem daarom altijd stormbanden mee wanneer je gaat kamperen. Een stormband zorgt ervoor dat de voortent niet omhoog- of wegvliegt als er een windvlaag onder de voortent of luifel slaat. Maar hoe bevestig je een stormband op de juiste manier? In dit blog laten wij je de verschillende opties zien.

  Lees meer »
Pagina