Advies

 1. Een kijkje in de caravan van Julia

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Julia.

  Lees meer »
 2. Houtskoolbarbecue keuzehulp: hoe kies je de beste houtskoolbarbecue?

  Het barbecueseizoen staat weer voor de deur! Het aansteken van de barbecue, de typische geur als de kooltjes branden en de heerlijke kenmerkende houtskoolsmaak: krijg je er een glimlach van op je gezicht? Dan is een houtskoolbarbecue zeker iets voor jou. Er zijn door de jaren heen een heleboel verschillende houtskoolbarbecues op de markt gekomen. Ben jij benieuwd hoe je tot de beste keuze komt? Met onze houtskoolbarbecue keuzehulp kom je erachter!

  Lees meer »
 3. Een kijkje in de caravan van Edwin en Natascha

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Edwin en Natascha.

  Lees meer »
 4. MIK-systeem: Hoe werkt het fietstas MIK-systeem?

  Als je gebruik maakt van meerdere accessoires voor op je bagagedrager, dan herken je het misschien wel: De ene dag wil je graag de hondenmand op je fiets monteren, maar de volgende dag heb je je fietstassen nodig voor de wekelijkse boodschappen. Iedere keer je fietstas verwisselen voor je fietsmand kost veel tijd, want iedere accessoire heeft weer z’n eigen manier van monteren. Daar is een oplossing voor: het MIK-systeem. Met een paar eenvoudige handelingen verwissel je binnen mum van tijd je accessoire. In dit blog leggen wij je uit hoe dit werkt!

  Lees meer »
 5. Een kijkje in de caravan van Simon en Ilse

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Simon en Ilse.

  Lees meer »
 6. Een kijkje in de caravan van Nils en Nicole

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Nils en Nicole.

  Lees meer »
 7. Tentstok repareren | Hoe vervang ik een glasfiber tentstok?

  Glasfiber tentstokken staan bekend om hun buigzaamheid en duurzaamheid. Toch kan het wel eens voorkomen dat er een touwtje stuk gaat. In dat geval hoef je niet de gehele tent te vervangen maar kun je simpelweg de glasfiber tentstok repareren. Het eerste wat je daarbij doet is de dikte van het kapotte deel opmeten wanneer je de juiste dikte kunt aanschaffen. Wij leggen je in dit artikel stap voor stap uit hoe je dat het beste kunt doen.

  Lees meer »
 8. Tentstok vervangen | Hoe vervang ik de veer in een tentstok?

  Wanneer je je tent al een tijdje hebt kan het wel eens voor komen dat een van de stalen tentstokken beschadigd raakt. Dat kan zijn omdat er een storm is geweest of simpelweg omdat je iets te ruw bent geweest met het opzetten. Gelukkig hoef je niet meteen een nieuwe tent te kopen omdat het heel eenvoudig is om een veer in een tentstok te vervangen. In dit artikel geven we je praktische tips om dit eenvoudig te doen.

  Lees meer »
 9. Tentaccessoires keuzehulp: 5x onmisbare tentaccessoires

  Wanneer je voor het eerst gaat kamperen zul je merken dat je stiekem nog best veel nodig hebt. Uiteraard mag de tent niet ontbreken, zul je campingstoelen en een campingtafel willen gebruiken en komen kookartikelen en slaapartikelen ook goed van pas. Je zou zeggen dat je dan alles bij elkaar hebt. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan iets simpels als een hamer? Dat dachten we al. Vandaar dat we een eenvoudige keuzehulp hebben gemaakt met vijf onmisbare tentaccessoires.

  Lees meer »
 10. Tunneltent opvouwen: hoe vouw je een tunneltent op?

  Een tunneltent is over het algemeen een stuk groter dan bijvoorbeeld een koepeltent en daarmee lijkt het opvouwen een stuk ingewikkelder. Met behulp van deze How to zul je zien dat het proces praktisch hetzelfde is en dat je het zelfs prima alleen kunt doen. Volg de onderstaande stappen dan kom je er zeker uit.
  Lees meer »
Pagina