Advies

 1. Kijkje in de camper van Rianne en Odette

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan of camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan of camper. Deze keer is de camper van Rianne en Odette aan de beurt!

  Lees meer »
 2. Mijn voortent is één maat te groot of te klein. Is dit erg?

  Het is erg belangrijk dat je de juiste maat voortent koopt. Is je voortent een maat te klein, dan komen de elastieken voor het afspannen niet tot aan de grond en is de maat te groot, dan liggen de zijwanden al direct op de grond. Deze kunnen vervolgens niet goed vastgezet worden. Tevens klopt de verhouding van de tent niet: Als de tent te klein is, dan is het dak te smal en is de tent te groot, dan is het dak te breed. Ons advies: als je voortent te groot of te klein is, ga dan alsnog op zoek naar een voortent die de juiste maat heeft.
  Lees meer »
 3. Gasbus en gloeikousje vervangen van een gaslamp

  Voor voldoende licht zonder gebruik van elektriciteit of batterijen kun je een gaslamp gebruiken. Ideaal als je op een plek kampeert zonder stroom. De gaslamp werkt in combinatie met een gasbusje en een gas- of gloeikousje.
  Lees meer »
 4. Kamperen met Diana

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertelt Diana hoe zij alleen gaat kamperen met haar dochtertje, omdat haar man geen kampeerfan is.

  Lees meer »
 5. Levensduur tenten: hoe lang gaat een tent mee?

  Voordat je een tent koopt, wil je waarschijnlijk ook weten hoe lang de tent meegaat.Wij leggen je uit hoe lang tenten gemiddeld meegaan en wat je kunt doen ter voorkoming van snelle slijtage!
  Lees meer »
 6. Hoe verstevig ik mijn voortent?

  Het is natuurlijk altijd van belang om je voortent zo goed mogelijk op te zetten, maar vooral als er slecht weer op komst is. In dit blog geven we je een aantal tips hoe jij jouw voortent kunt verstevigen.

  Lees meer »
 7. Kijkje in de caravan van Sarah en Daniël

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Sarah en Daniel aan de beurt!

  Lees meer »
 8. Kijkje in de caravan van Tanja

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Tanja aan de beurt!

  Lees meer »
 9. Kijkje in de bus van Katrin en Keno

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpt kampeermiddel. Deze keer is de bus van Katrin en Keno aan de beurt.

  Lees meer »
 10. Winter Tuinfeest organiseren: de ultieme checklist

  Overkappingen en veranda's worden bij de vleet gebouwd en geef de (aanstaande) bezitters van een overkapping of veranda eens ongelijk! Je verlengt er het 'buitenzitseizoen' enorm mee.

  Lees meer »
Pagina