Advies

 1. Uitbouw voortent opzetten: Hoe zet ik de voortent uitbouw op?

  Een voortent uitbouw opzetten is niet heel ingewikkeld, er komen een aantal stappen bij kijken. In dit artikel leggen wij ze stap voor stap uit.

  Lees meer
 2. Voortentluifel opzetten: hoe zet ik een voortentluifel op?

  Een voortentluifel opzetten is niet heel ingewikkeld maar er komen best wel wat stappen bij kijken. In dit artikel leggen wij ze stap voor stap uit.

  Lees meer
 3. Themacampings in Nederland

  Campings voor volwassenen, eenoudercampings, kamperen met je paard of eco-campings. In ons blog ontdek je de leukste themacampings van Nederland.
  Lees meer
 4. Een kijkje in de camper van Sandra en Sascha

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans camper? Ben je o

  Lees meer
 5. Lacros vouwfiets keuzehulp: Welke Lacros fiets past bij mij?

  Ben je op zoek naar een handige fiets die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is een Lacros elektrische vouwfiets iets voor jou. Een Lacros fiets is je ideale reispartner: comfortabel, licht en compact. Hierdoor hoef je geen grote fietsen mee te nemen en kun je je auto of camper

  Lees meer
 6. Toiletrubber vervangen: Hoe vervang je het toiletrubber van je toilettank?

  Als ervaren kampeerder krijg je er vast een keer mee te maken: een lekkende toilettank. Vaak komt dit doordat het rubber uitgedroogd of verouderd is en dus vervangen moet worden. In dit blog leggen wij je stap voor stap uit hoe je deze ring moet vervangen.

  Lees meer
 7. Vliegengordijn plaatsen: hoe plaats je een vliegengordijn?

  Een Vliegengordijn hang je in de deuropening en zorgt ervoor dat insecten niet meer naar binnen kunnen vliegen. Hoe je hem ophangt lees je in dit artikel.

  Lees meer
 8. Een kijkje in de camper van Lorenzo

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte camper. Deze keer een kijkje in de camper van Lorenzo.

  Lees meer
 9. Hoe kan ik de afvaltank van mijn chemische toilet legen?

  Het is belangrijk dat je een volle toilettank op tijd leegt en goed reinigt. In dit blog vertellen wij jou hoe je dit moet doen.

  Lees meer
 10. Een kijkje in de camper van Ellen en Bart

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte camper. Deze keer een kijkje in de camper van Ellen en Bart.

  Lees meer
 11. Houtskoolbarbecue schoonmaken: hoe maak je een houtskoolbarbecue schoon?

  Het aansteken van de kooltjes, de geur, de smaak: het ‘echte barbecuegevoel’ ervaar je toch wel met een houtskoolbarbecue. Het nadeel van een hou

  Lees meer
 12. Welke reservewielhouder past onder mijn caravan?

  Wil je een reservewielhouder onder je caravan, maar weet je niet welke maat je moet hebben? In dit blog leggen wij het jou uit!

  Lees meer
Pagina