Advies

 1. Een kijkje in de caravan van Anna en Florian

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? B

  Lees meer »
 2. Een kijkje in de tent van Stefan

  TV-programma's waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat eigenlijk met andermans kampeermiddel? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan of tent heeft ingericht? Wij wel! Daarom nemen wij regelmatig een kijkje. Deze keer in de tent van Stefan!

  Lees meer »
 3. Tuin aankleden: 10x tuin inspiratie om je tuin op te fleuren

  Het voorjaar is officieel begonnen dus dat betekent: tijd om de tuin gezellig te maken. Shop een nieuwe tuininrichting of ga zelf aan de slag met leuke do it yourself projecten. In dit blog geven we je inspiratie waarmee jij je tuin kunt opfleuren. 

  Lees meer »
 4. Een kijkje in de caravan van Claudia en Marco

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer in die van Claudia en Marco.

  Lees meer »
 5. 5x caravan onderhoud klusjes

  Nu we onze tijd wat meer thuis spenderen, is het hoog tijd voor groot onderhoud aan de caravan. Klusjes waar je wellicht normaal gesproken weinig tijd voor hebt, maar die op z’n tijd wel nodig zijn. Wij hebben een paar caravan onderhoud klusjes op een rijtje gezet die je thuis kunt uitvoeren. 

  Lees meer »
 6. 10 redenen om te kamperen in je tuin

  Als we niet naar de camping kunnen, dan halen we de camping naar huis! Heb je wel eens nagedacht over kamperen in je tuin? Wij geven je 10 goede redenen waarom je dit eens zou moeten proberen.

  Lees meer »
 7. 10 leuke activiteiten om te doen met kinderen als je kampeert

  Het cliché luidt: als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb je dat zelf ook. Voor veel ouders waarschijnlijk ook een cliché dat waar is. Of je nu op de camping bent of thuis, er zijn een paar simpele activiteiten waar het hele gezin blij van wordt. Hier zijn onze top 10 activiteiten op de camping of thuis voor de kids.

  Lees meer »
 8. De nieuwe Obelink folder is uit!

  De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
  Lees meer »
 9. Voortenten en luifels centraal bij Obelink op zondag 8 maart

  Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de voortenten en luifels. Ideaal voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt. Ben jij erbij?
  Lees meer »
 10. Vier de start van het kampeerseizoen met ons!

  Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 1 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! Zien we jou daar?
  Lees meer »
Pagina