Advies

 1. Kamperen met Fabian en Jenny

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Fabian en Jenny hoe ze na jaren genieten van een vliegvakantie besloten om te gaan kamperen als gevolg van COVID-19.

  Lees meer »
 2. Kamperen met Karin en Steffen

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Karin en Steffen hoe zij een camper kochten om op een eindeloze huwelijksreis te gaan.

  Lees meer »
 3. Hoe vind ik de juiste camper of caravanstalling?

  Ieder jaar is het weer een emotioneel moment. De caravan of camper gaat na een zomer vol herinneringen weer terug naar de stalling. Maar één ding is zeker, het plezier van het nieuwe kampeerseizoen begint met een goede stalling. Maar hoe vind je de juiste stalling? Onderstaand een overzicht met keuzes waar je rekening mee kunt houden.

  Lees meer »
 4. Hoe kan ik mijn toilettank reinigen?

  Niet met een wc-rol over de camping, maar gewoon in je eigen caravan of camper naar de wc kunnen. Ideaal! Toch komen er bij het gebruik van je camper- of caravantoilet wel wat onderhoudsklusjes om de hoek kijken. Het gaat niet zoals thuis het riool in, maar alles wordt opgevangen in een afvaltank. Je kunt je voorstellen dat het dus belangrijk is om deze goed schoon te houden. Wij geven je een paar tips!

  Lees meer »
 5. Welke kampeerder ben jij?

  Ga jij kamperen voor het avontuur, de rust, de gezelligheid of wil jij een luxe ervaring? Test welke kampeerder jij bent met onze korte test!

  Lees meer »
 6. Kijkje in de tent van Elke en Steven

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans kampeermiddel? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn tent of caravan heeft ingericht? Wij wel! Deze keer een kijkje in de tent van Elke en Steven. 

  Lees meer »
 7. Koken op de camping: handige tips!

  Ga je voor het eerst kamperen? Dan komt er een heleboel op je af. Hoe ga je koken op de camping? Welke fouten moet je echt niet maken? In dit blog vertellen wij jou de meest gemaakte beginnersfouten omtrent koken op de camping, zodat jij ze niet maakt!

  Lees meer »
 8. Kijkje in de caravan van Johan en Renata

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor d

  Lees meer »
 9. Welke koelbox past bij mij?

  Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig. Soms zelfs onontbeerlijk. Stel, je gaat op vakantie en je slikt medicijnen. Deze medicijnen moeten natuurlijk goed blijven, dus zul je ze koel moeten bewaren. In welke situatie je je ook begeeft, er is altijd een passende koelbox.

  Lees meer »
 10. Kijkje in de caravan van Romke en Jildau

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer in die van Romke en Jildau.

  Lees meer »
Pagina