Luchtbed zwembad

Heerlijk genieten met een luchtbed zwembad op het water of het strand. Een luchtbed zwembad is geweldig speelgoed voor je kinderen voor in het zwembad, zee of recreatieplas. Laat je kinderen uren speelplezier beleven met een diverse opblaasfiguren. Wil je zelf relaxen op een zwembad luchtbed? Dat kan natuurlijk ook! Pak er een boek of een tijdschrift bij en dobber uren rond op het water op jouw water luchtbed, lekker genieten! Bekijk snel hieronder ons assortiment aan diverse zwembad luchtbedden!

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Intex opblaasbare haai
  Intex opblaasbare haai
  € 9,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. Intex Sit 'n Lounge luchtbed
  Intex Sit 'n Lounge luchtbed
  € 13,95
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 3. Intex Economat luchtbed
  Intex Economat luchtbed
  € 4,95
  Verkoop door Obelink
 4. Intex pizzapunt luchtbed
  Intex pizzapunt luchtbed
  € 16,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 5. Intex engelenvleugels luchtbed
  Intex engelenvleugels luchtbed
  € 34,95
  Verkoop door Obelink
 6. Intex sinaasappel luchtbed
  Intex sinaasappel luchtbed
  € 9,95
  Waardering:
  83%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Welk luchtbed zwembad?

Lekker drijven op het water! Ga je voor het eenvoudige klassieke zwembad luchtbed? Of kies je toch voor 1 van de vrolijke opblaasfiguren? Het kan allemaal! Heerlijk ronddobberen bijvoorbeeld in je eigen (opblaas- /opzet-) zwembad op je luchtbed met een tablet of goed boek, wie wil dat nou niet tijdens de warme zomerse dagen? Ook kinderen kunnen zich vermaken met een zwembad luchtbed of 1 van de leuke opblaasfiguren. Het is een ideaal speelgoed voor de zomerse dagen, kinderen kunnen er mee op het water drijven of urenlang mee spelen!

Opblaasfiguren

Hou jij van meer vrolijkheid in het zwembad of in de zee? Kies dan voor een vrolijk opblaasfiguur om heerlijk mee rond te dobberen in het water. Ga jij voor een opvallende snack op het water of kies je toch dat ene dier figuur? Ook voor kinderen is een opvallend opblaasfiguur natuurlijk hartstikke leuk! De luchtbedden zijn in diverse vormen, maten en prints te verkrijgen, neem het luchtbed zwembad die helemaal bij jou of de kinderen past!

Water luchtbed kopen

Ben je er uit welke luchtbed zwembad jij gaat aanschaffen? Bestel hem dan snel en eenvoudig bij ons online. Des te sneller lig jij heerlijk relaxed op het water met jouw nieuwe zwembad luchtbed! Of hebben de kinderen uren speelplezier met hun nieuwe luchtbed zwembad! Bestellingen boven de €50,- worden zelfs gratis bij jou thuisbezorgd!*
Ben je er nog niet helemaal uit welk luchtbed voor in het zwembad jij wilt gaan kopen? Of wil je liever samen met de kinderen de juiste keuze maken in onze winkel? Kom dan gerust samen of alleen langs in Winterswijk! Naast luchtbedden zwembad, hebben wij ook een ruim assortiment aan andere zwembenodigdheden van opblaasboten en zwembaden tot aan diverse soorten badkleding!