Vistassen & hoezen

Naast de hengel zijn vistassen het belangrijkste voor de visser. In een vistas kun je alles meenemen om perfect voorbereid te zijn op elke situatie. Ander aas, onderlijnen of een tang, alles past in onze vistassen. Als het toch wat verder rijden is naar je favoriete wateren of je gaat op visvakantie mag er één ding niet missen. Namelijk je foudraal. Hier kun jij jouw hengels veilig en beschermd in opbergen en transporteren. Het risico dat je hengel rondslingert of erger, zelfs breekt, is hierdoor erg verlaagd. Bekijk nu snel ons assortiment aan vistassen en hoezen en vind de voor jou passende tas, van vistassen en hengeltassen tot foudralen!

Filter
24 resultaten 24
Van hoog naar laag sorteren
24 resultaten
  1. Albatros Rod & Reel Holdall hengeltas
    Albatros Rod & Reel Holdall hengeltas
    € 11,95
    Verkoop door Obelink

24 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Je all-time begeleider, de vistas

Een vis tas is naast je hengel één van de belangrijkste dingen die je mee moet nemen naar het water. Vaak genoeg gebeurt het dat je vislijn scheurt, je aas afgaat of je ander aas nodig hebt. Door dit bij je te hebben kun je je heel makkelijk aanpassen aan de omstandigheden. In een vistas vind je hiervoor genoeg plek. Vis tassen kun je kopen in verschillende maten en uitvoeringen. Hier moet je afwegen waarvoor je hem nodig hebt en hoeveel je meestal mee neemt naar het water. Bekijk hiervoor dus snel ons assortiment aan vistassen of neem een kijkje in onze winkel!

Veilig reizen met een foudraal

Voor het geval dat jij je hengels wilt vervoeren mag een foudraal niet missen. Hiermee heb je de mogelijkheid je hengels veilig en makkelijk te vervoeren. Wanneer je deze los in je auto legt gebeurd het vaak genoeg dat deze botsen, beschadigingen krijgen of soms zelf breken. Als je bij het water staat met een gebroken hengel is dit een erg irritante zaak. Dit is allemaal te voorkomen met een hengeltas. In een hengeltas kun je meerdere hengels meenemen. Foudralen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Zie hiervoor ons assortiment aan foudralen.

Vis tas online bestellen

Het online bestellen van een vis tas is heel gemakkelijk. Hier vind je het gehele assortiment aan vistassen en hoezen. Je kunt alles bekijken en vergelijken. Vanaf een inkoopwaarde van €50 wordt je gehele bestelling kosteloos verzonden.* Wil je toch liever alle vistassen en hoezen in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze winkel en onze medewerkers helpen jou graag verder!