Het is op dit moment erg druk bij ons en onze bezorgers. Daardoor kan de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Zwemvesten

Wat is er nu belangrijker dan de veiligheid van je kind? Precies niks! De meeste campings of andere vakantiebestemmingen hebben een zwembad of een andere zwemmogelijkheid. Als je kind nog niet zo goed of zelfs nog helemaal niet kan zwemmen kan het best stressvol zijn om water in de buurt te hebben. Gelukkig hoef je je daar iets minder zorgen om te maken met deze producten. We hebben meerdere zwembandjes en zwemvesten kind. Kijk snel hieronder en maak je keuze.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Intex My Baby Float zwemring
  Intex My Baby Float zwemring
  € 5,95
  Waardering:
  100%
 2. Waimea 3-6 jaar zwemvest
  Waimea 3-6 jaar zwemvest
  € 19,95
  Waardering:
  90%
 3. Speedo Noseclip Competition neusklem
  Speedo Noseclip Competition neusklem
  Adviesprijs € 7,50 € 7,50 € 6,75 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,75
 4. Waimea 1-3 jaar dieren zwemvest
  Waimea 1-3 jaar dieren zwemvest
  Vanaf € 15,95
 5. Waimea 1-3 jaar zwemvest
  Waimea 1-3 jaar zwemvest
  € 19,95
  Waardering:
  94%
 6. Waimea 3-6 jaar dieren zwemvest
  Waimea 3-6 jaar dieren zwemvest
  Vanaf € 16,95
 7. Alpine SwimSafe zwemoordopjes
  Alpine SwimSafe zwemoordopjes
  Adviesprijs € 12,95 € 12,95 € 11,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
 8. Intex Life kinder zwemvest
  Intex Life kinder zwemvest
  € 39,95
 9. Intex Life volwassenen zwemvest
  Intex Life volwassenen zwemvest
  € 44,95
 10. Sevylor Puddle Jumper zwemvest
  Sevylor Puddle Jumper zwemvest
  Adviesprijs € 24,99 € 24,99 Vanaf € 19,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 5,04

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Zwembandjes

Als je kind nog helemaal niet kan zwemmen en hiervoor eigenlijk ook nog te jong is, dan zijn zwembandjes perfect. Je kind kan zo lekker veilig ronddobberen. Ook voor baby’s ben je bij ons aan het goede adres, we hebben namelijk zwemringen. Zo kunnen ze op een compleet veilige manier kennismaken met het zwembad en worden ze goed ondersteund.

Zwemvest kind

Het kan zijn dat je wil dat je kind zich vrij kan bewegen in het water, zodat hij of zij al een beetje zelfstandig kan proberen te zwemmen, maar je wil natuurlijk wel dat dit op een veilige manier kan. Dan is een kinder zwemvest perfect. Doordat er niks om de armen zit dat ze tegenhoudt kunnen ze vrij bewegen en hierdoor proberen te zwemmen, terwijl ze nog blijven drijven door middel van het kinder zwemvest. We hebben bij Obelink kinder zwemvesten voor verschillende leeftijden.

Waarom een kinder zwemvest?

Een zwemvest kind is niet alleen handig voor bij het zwemmen, maar denk ook aan bijvoorbeeld een dagje uit op een boot, kanovaren of andere activiteiten op en rondom het water waarbij een zwemvest handig of zelfs verplicht is. Het is natuurlijk ook gewoon veel leuker en handiger om als kind je eigen zwemvest te hebben in plaats van dat je er 1 moet huren.

Ben je er uit en wil je een zwemvest kind of zwembandjes bestellen? Dan kan dat eenvoudig en snel via onze website. Wil je onze zwembandjes of kinder zwemvesten toch liever in het echt zien of wil je ze graag passen? Dan kun je natuurlijk langskomen in onze winkel in Winterswijk!