Ladders

Een camper ladder is onmisbaar in je kampeeruitrusting. Of je nu in het bovenste bed van je stapelbed wilt stappen of gewoon even het dak van je camper wilt betreden. Voor al deze doeleinden is een camper ladder ideaal. Het verschil met een camper ladder en met een normale ladder is dat de camper ladders veel lichter van gewicht zijn en daarnaast ook nog eens makkelijk te monteren. Een ladder is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Bekijk hieronder ons assortiment aan camper ladders en bestel direct online. Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons of of lees onder de producten verder.

Filter
14 resultaten 14
Van hoog naar laag sorteren
14 resultaten
 1. Fiamma Deluxe 4B ladder
  Fiamma Deluxe 4B ladder
  Adviesprijs € 154,00 € 129,00
  Waardering:
  90%
   Verkoop door Obelink
  • Carbest telescopische ladder
   Carbest telescopische ladder
   Adviesprijs € 169,00 € 168,00
    Verkoop door Obelink
   • Fiamma Deluxe 8 ladder
    Fiamma Deluxe 8 ladder
    Adviesprijs € 341,00 € 310,00
     Verkoop door Obelink
    • Fiamma Deluxe 5B ladder
     Fiamma Deluxe 5B ladder
     Adviesprijs € 169,00 € 159,00
     Waardering:
     95%
      Verkoop door Obelink
     • Thule 10 treden double opklapbare ladder
      Thule 10 treden double opklapbare ladder
      € 375,00
       Meerdere verkopers
      • Thule single 6 treden ladder
       Thule single 6 treden ladder
       € 255,00
        Verkoop door Gimeg Nederland BV
       • Thule single 5 treden ladder
        Thule single 5 treden ladder
        € 225,00
         Meerdere verkopers

        14 resultaten

        per pagina

        Ladder camper

        Om het dak te betreden van je camper is het fijn om in het bezit te zijn van een camper ladder. Een ladder wordt vast gemonteerd aan je camper, let hierbij dus goed op of de achterwand van je caravan of camper ook geschikt is voor het monteren van een camper ladder. Natuurlijk is een ladder de ideale mogelijkheid om door dieven te gebruiken om op je voertuig te komen. Hiervoor heeft Obelink ook een oplossing met een Safe voor je ladder. Hierdoor kunnen ongewenste mensen niet de camper ladder betreden en beveilig je dus je camper of caravan extra tegen mogelijke diefstal.

        Mocht je een camper of caravan hebben die niet geschikt is voor een camper ladder, dan kun je nog altijd kiezen voor een niet vast te monteren ladder. Het voordeel hiervan is dat je zo’n ladder camper ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals het betreden van een stapelbed.

        Camper bed ladder

        In het bezit van een stapelbed in je voertuig, dan is het niet altijd even gemakkelijk om het bovenste bed te betreden. Obelink heeft hier een oplossing voor met de camper bed ladders. Met zo’n bed ladder vergemakkelijk je de instap van je bed aanzienlijk en wordt het s ochtends opstaan ook een stuk relaxer. Een camper bed ladder is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo moet er altijd een bed ladder bij zitten die passend is voor jou stapelbed.

        Ons gehele instappen & opstappen assortiment op een rij:

        Vraag het de specialist

        Wil je nog meer weten over ladders, kom dan gerust eens langs in onze kampeerwinkel of neem contact op met onze specialisten. We vertellen je graag meer over de camper ladders.

        Producten vergelijken