De Obelink Catalogus

Met ingang van dit jaar zullen wij onze papieren catalogus niet meer uitgeven. Er wordt gewerkt aan een alternatief, maar wat dat precies zal zijn blijft nog even geheim.

Houd onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen. Dan ben je straks als eerste op de hoogte!

Black Friday

Ook dit jaar hebben wij weer de beste aanbiedingen voor je verzameld. Profiteer van onze Black Friday deals.

Actuele acties

Bij Obelink hanteren we de laagste prijsgarantie. Daarnaast zijn er wekelijks ook vele artikelen nóg voordeliger! Profiteer snel van nog meer prijsvoordeel.


Nieuw in het assortiment

Het nieuwe kampeerseizoen komt eraan. Een nieuw kampeerseizoen betekent nieuwe artikelen! Doe snel inspiratie op en maak je klaar voor het nieuwe seizoen.


Onderhoud

In deze folder vind je alles om je kampeerspullen goed te onderhouden, zodat je bij de eerstvolgende zonnestralen klaar staat voor het volgende avontuur met jouw camper, caravan of tent.


Camper- & Caravanaccessoires

Je kampeervakantie kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we alle essentiële camper- en caravanaccessoires voor je verzameld in onze folder.


Campingmeubelen & accessoires

Het kampeerseizoen is alweer achter de rug. Wil jij er volgende zomer weer comfortabel bij zitten? Maak dan je uitrusting alvast compleet met bijvoorbeeld een comfortabele stoel of een sfeervolle bamboo tafel.


Tuin special

Zoek je nog dat ene tuinmeubel om jouw tuin helemaal compleet te maken? In deze tuin special vind je alles wat daarvoor nodig is. Met ons grote assortiment tuinmeubelen zit er altijd wel iets voor je tussen.


Voortenten & Luifels special

Ben jij op zoek naar een nieuwe voortent of luifel? Doe dan inspiratie op in onze Voortenten & Luifels special. We helpen je graag met het beste advies!


Ben jij al Obelink Member?

  • Extra korting op je volgende aankopen
  • Korting bij aangesloten campings
  • Een '12-uurtje' in het restaurant voor slechts € 4,95