De Obelink Catalogus

Met ingang van dit jaar zullen wij onze papieren catalogus niet meer uitgeven. Er wordt gewerkt aan een alternatief, maar wat dat precies zal zijn blijft nog even geheim.

Houd onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen. Dan ben je straks als eerste op de hoogte!

Camper- & Caravanaccessoires

Je kampeervakantie kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we alle essentiële camper- en caravanaccessoires voor je verzameld in onze folder.

Campingmeubelen & accessoires

Het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Wil jij deze zomer comfortabel kamperen? Maak dan je uitrusting compleet met bijvoorbeeld een comfortabele stoel of een sfeervolle bamboo tafel.


Tuin special

Yes, het is voorjaar! Tijd om weer naar buiten te gaan en te genieten van de zon op een tuinmeubel dat bij je past. Met ons grote assortiment tuinmeubelen zit er altijd wel iets voor je tussen.


Voortenten & Luifels special

Ben jij op zoek naar een nieuwe voortent of luifel? Doe dan inspiratie op in onze Voortenten & Luifels special. We helpen je graag met het beste advies!


Ben jij al Obelink Member?

  • Extra korting op je volgende aankopen
  • Korting bij aangesloten campings
  • Een '12-uurtje' in het restaurant voor slechts € 4,95