Luchtbedden

Luchtbedden (7)
 1. Hoe zorg ik ervoor dat mijn luchtbed niet koud aanvoelt?

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn luchtbed niet koud aanvoelt?

  's Nachts wakker worden van de kou op de camping herkenbaar? In dit blog leggen we uit hoe dit kan en hoe je het kunt voorkomen.

  Lees meer
 2. Hoe kan ik mijn luchtbed opbergen?

  Hoe kan ik mijn luchtbed opbergen?

  Voor een lange levensduur van je luchtbed is het belangrijk om hem op de juiste manier op te bergen. In dit blog geven we je tips.

  Lees meer
 3. slaapmat of luchtbed

  Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Ben je op zoek naar een bed voor het kamperen? Kies je dan voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? Wij leggen het voor je uit.

  Lees meer
 4. Wat betekent de R-waarde van een slaapmat?

  Wat betekent de R-waarde van een slaapmat?

  Is je ook al opgevallen dat op je slaapmat een R-waarde oftewel R-value aangegeven is en vraag je je af wat dit betekent? Of weet je wel ongeveer wat het is, maar zou je het precies willen weten? Wij vertellen het je graag in dit blog.

  Lees meer
 5. Slaapmat oprollen: Hoe rol ik een slaapmat op?

  Slaapmat oprollen: Hoe rol ik een slaapmat op?

  Een self-inflating matje moet je strak oprollen om hem goed terug in de hoes te krijgen. Maar hoe doe je dat? Wij leggen het stap voor stap uit.

  Lees meer
 6. Luchtbed

  Wat moet ik weten over een luchtbed?

  Als je een bed voor op de camping gaat uitzoeken, kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: ga je voor een luchtbed of voor een slaapmat? In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.

  Lees meer
 7. Wat moet ik weten over een slaapmat?

  Wat moet ik weten over een slaapmat?

  Voor iedereen heeft comfort een andere betekenis. De één ligt het liefst op een zo hard mogelijk matras, en de ander houdt van een zacht bed. Benieuwd of een slaapmat iets voor jou is?

  Lees meer

7 resultaten