Luchtbedden

 1. Hoe zorg ik ervoor dat mijn luchtbed niet koud aanvoelt?

  Lig je lekker met je dikke pyjama en sokken aan opgerold in je slaapzak en dan wordt je nog ’s nachts wakker omdat je het koud hebt. Herkenbaar? Dit kan komen doordat het luchtbed koud wordt. In onderstaand blog leggen we uit hoe dit kan en hoe je het kunt voorkomen.

  Lees meer »
 2. Hoe kan ik mijn luchtbed opbergen?

  Voor een lange levensduur van je luchtbed is het belangrijk om hem op de juiste manier op te bergen. Maar hoe doe je dat het best? In dit blog geven we je tips hoe jij jouw luchtbed op een goede manier kan opbergen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

  Lees meer »
 3. Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? In dit blog hebben we voor jou een keuzehulp en lichten we de belangrijkste eigenschappen van een luchtbed of slaapmat toe.

  Lees meer »
 4. Wat betekent de R-waarde van een slaapmat?

  Is je ook al opgevallen dat op je slaapmat een R-waarde oftewel R-value aangegeven is en vraag je je af wat dit betekent? Of weet je wel ongeveer wat het is, maar zou je het precies willen weten? Wij vertellen het je graag in dit blog.

  Lees meer »