Onderlegplaten

Met de Onderlegplaten, ook wel bigfoot caravan genoemd, voorkom je dat je uitdraaisteunen van je caravan of camper wegzakken. De stabilisatievoeten zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Dankzij de onderlegplaten staat je caravan of camper altijd stabiel. De bigfoot caravan is ideaal in gebruik, je hoeft ze niet op de camping te monteren en bij vertrek weer te demonteren, ze kunnen tijdens de reis gewoon blijven zitten. Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw bigfoot caravan direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over de bigfoot caravan.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. Obelink caravanfoot HD stabilisatievoeten
  Obelink caravanfoot HD stabilisatievoeten
  Van € 9,95 € 8,95
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 2. AL-KO Big Foot steunvoeten
  AL-KO Big Foot steunvoeten
  € 98,90
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 3. ProPlus Stabilisatievoeten
  ProPlus Stabilisatievoeten
  Adviesprijs € 12,95 € 12,95 € 8,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. Obelink Narooma big foot stabilisatievoeten
  Obelink Narooma big foot stabilisatievoeten
  Adviesprijs € 89,95 € 89,95 € 59,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 5. Fiamma Plates
  Fiamma Plates
  € 16,99
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 6. Fiamma Plates Pro
  Fiamma Plates Pro
  € 16,99
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Monteren van een bigfoot caravan

De montage van een bigfoot is zeer eenvoudig. Een bigfoot caravan wordt altijd compleet geleverd met vastzetpennen, deze pennen zorgen ervoor dat de onderlegplaten tijdens de reis veilig op hun plaats blijven. De diverse onderlegplaten zijn verkrijgbaar met kunststof pennen of met metalen pennen. Ook worden bij de meeste carvanvoeten veiligheidsstiften meegeleverd, deze zijn ervoor om ervoor te zorgen dat de pennen niet eenvoudig kunnen losschieten.

Een onderlegplaat is onmisbaar

Een set met onderlegplaten is onmisbaar als je op vakantie gaat, het zorgt er voor dat je caravan stabiel blijft staan en niet wegzakt in het gras of op andere ondergronden. De steunvoeten voor je caravan of camper zijn universeel en passen nagenoeg onder elke caravan of camper. Wil je weten hoe je je caravan waterpas zet? Lees dan onze blog Hoe kan ik mijn caravan waterpas zetten?

Koop vandaag je onderlegplaten

Je kunt bij Obelink niet alleen online shoppen, maar ook offline. Wij hebben namelijk ook een grote megastore in Winterswijk, met een oppervlakte van maar liefst 72.500 vierkante meter. Hier vind je praktisch ons hele assortiment opgesteld. Heb je online iets gezien dat je in het echt wilt bekijken? Bekijk dan altijd even de voorraadinformatie, zodat je zeker weet dat het product ook daadwerkelijk op voorraad is.

Vraag het de specialist

Heb je nog meer vragen of wil je nog meer weten over de onderlegplaten voor je caravanvoet? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!