Disselhoezen

Obelink heeft diverse soorten disselhoezen in het assortiment. Een disselhoes is universeel en past over het algemeen op iedere dissel van je caravan, aanhanger of trailer. De disselhoes beschermt je dissel tegen stof, vuil en verschillende weersinvloeden. Een disselhoes is dus onmisbaar indien je de dissel beschermen tegen UV straling etc.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw disselhoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over disselhoezen.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Obelink luxe disselhoes
  Obelink luxe disselhoes
  Adviesprijs € 12,95 € 12,95 € 9,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. Obelink Mêlee Luxe disselhoes
  Obelink Mêlee Luxe disselhoes
  € 11,95
  Verkoop door Obelink
 3. ESVO versterkte PVC grijze disselhoes
  ESVO versterkte PVC grijze disselhoes
  € 16,99
  Verkoop door ESVO Campingshop BV
 4. ESVO versterkt PVC disselhoes
  ESVO versterkt PVC disselhoes
  € 16,99
  Verkoop door ESVO Campingshop BV
 5. ProPlus disselhoes
  ProPlus disselhoes
  € 5,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 6. ProPlus promo disselhoes
  ProPlus promo disselhoes
  € 4,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Disselhoes caravan

De meeste caravans hebben een gestabiliseerde koppeling, Deze koppeling functioneert slecht wanneer er roestvorming ontstaat in de koppeling. Het is daarom belangrijk dat je de dissel goed af gaat dekken door middel van een disselhoes caravan. Ook is het belangrijk dat de handrem van de caravan goed beschermd blijft. Daarom zijn de disselhoezen zo gemaakt dat deze ook de handrem van je caravan beschermen.

Disselhoes paardentrailer

Bij een paardentrailer geldt eigenlijk hetzelfde als voor een caravan, de koppeling en handrem moeten goed beschermd blijven. Met een disselhoes paardentrailer zorg jij ervoor dat deze beschermd zijn tegen alle weersinvloeden.

Montage disselhoes

Nadat je de disselhoes over je dissel hebt geschoven zit deze nog niet goed vast, met stevige wind zal deze er dan ook afwaaien. Bij de meesten disselhoezen wordt daarom ook een elastisch koord meegeleverd. met dit koord kan jij je disselhoes gemakkelijk vast zetten aan je dissel of chassis.

Vraag het de specialist

Weet je nog niet genoeg? Vraag het aan één van onze specialisten over disselhoezen! We vertellen je graag meer en willen je graag de juiste keuze laten maken.

Producten vergelijken