Onderhoud & reparatie

Onderhoud & reparatie (5)
 1. Hoe repareer ik een tent luchtslang?

  We krijgen vaak de vraag of een opblaasbare tent lek kan gaan. Een logische vraag, want opblaasbaar klinkt misschien niet zo vertrouwd als tentstokken. Gelukkig kunnen we je geruststellen: een opblaasbare tent is 100% betrouwbaar en een luchtslang zal niet snel lek gaan. Toch zijn er altijd uitzonderlijke situaties te verzinnen waarbij er toch een lek ontstaat in de luchtslang, ook wel airtube genoemd. Gelukkig is dit snel te verhelpen!

  Lees meer
 2. 6 handige tips om zelf je tent te repareren

  Er is een glasfiberstok gebroken of er zit een gaatje in het doek. Wat nu? Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.

  Lees meer
 3. Hoe kan ik mijn slaapzak wassen en onderhouden?

  Een artikel dat tijdens kamperen niet gemist kan worden: een lekkere slaapzak! Hoe je de slaapzak wast en opbergt is erg belangrijk voor het behoud van de slaapzak. Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt doen.
  Lees meer
 4. Tent schoonmaken & opbergen in 4 stappen!

  Hoe krijg je die lastige vlek eruit en hoe vouw je een tent het beste op? Met ons 4-stappenplan zorg je ervoor dat je volgend jaar weer lekker van je tent kunt genieten.
  Lees meer
 5. Hoe houd ik mijn kampeerspullen langer mooi en goed?

  Kampeerseizoen 2014 is voor de meeste mensen voorbij. Je bent weer aan het werk, de kinderen zijn naar school. De dagen worden korter en ook kouder. Nu breekt de tijd aan om schoon te maken en op te bergen. We doen je in dit artikel een aantal aanbevelingen.
  Lees meer