Keuzehulp

 1. Welke soorten chemische toiletten zijn er?

  Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
  Lees meer »
 2. Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?

  Heb jij een inbouwtoilet in je caravan of camper? Bij goed en regelmatig onderhoud gaan deze toiletten jaren mee. Een inbouwtoilet bestaat uit twee delen: het gemonteerde toilet en de afvaltank. Toch is het soms wel fijn om je toilet weer helemaal op te frissen. Misschien heb je een tweedehands camper of caravan gekocht, heb je het toilet

  Lees meer »
 3. Welke maat camperhoes heb ik nodig?

  Als het einde van je roadtrip of kampeervakantie in zicht komt, is het belangrijk om eens na te denken over bescherming voor je camper als je ‘m straks een paar maanden niet gebruikt. Grote kans dat je al een plekje hebt waar je de camper kunt stallen, maar heb je ook al eens nagedacht over een camperhoes? Een camperhoes beschermt tegen allerlei weersinvloeden en zorgt ervoor dat je camper in goede staat blijft. Maar hoe bepaal je welke maat beschermhoes heb je nodig?

  Lees meer »
 4. Welke soorten grondzeilen zijn er?

  Grondzeilen voor onder of in je (voor)tent zijn er in veel soorten en maten. Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

  Lees meer »
 5. Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? In dit blog hebben we voor jou een keuzehulp en lichten we de belangrijkste eigenschappen van een luchtbed of slaapmat toe.

  Lees meer »
 6. De 6 beste kachels geselecteerd door productspecialist Bram!

  Ben jij op zoek naar een kachel voor in je voortent, de serre of op zolder? In deze blog helpt productspecialist Bram je kiezen met zijn selectie kachels!

  Lees meer »
 7. Welke bustent past op mijn bus?

  Heb je een bustent op het oog, maar weet je niet zeker of die wel op jouw bus past? In dit blog leggen we precies uit hoe je dat kunt bepalen!
  Lees meer »
 8. Welke gaskachel kies ik?

  De temperaturen gaan dalen, de avonden worden frisser en als je graag in het najaar kampeert is een kachel noodzakelijk. In dit blog leggen we je het een en ander over gaskachels uit: hoe het werkt en welke types er zijn.
  Lees meer »
 9. Wat moet ik weten over een luchtbed?

  Als je een bed voor op de camping gaat uitzoeken, kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: ga je voor een luchtbed of voor een slaapmat? In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.
  Lees meer »
 10. Wat moet ik weten over een slaapmat?

  Voor iedereen heeft comfort een andere betekenis. De ��n ligt het liefst op een zo hard mogelijk matras, en de ander houdt van een zacht bed. Benieuwd of een slaapmat iets voor jou is?
  Lees meer »
Pagina