Keuzehulp

 1. Levensduur tenten: hoe lang gaat een tent mee?

  Voordat je een tent koopt, wil je waarschijnlijk ook weten hoe lang de tent meegaat.Wij leggen je uit hoe lang tenten gemiddeld meegaan en wat je kunt doen ter voorkoming van snelle slijtage!
  Lees meer »
 2. Welke campingdouche is geschikt voor mij?

  Ben je op zoek naar een campingdouche? Campingdouches zijn er in verschillende soorten. Van een simpele douchezak tot een mobiele geiser op gas. Ben je benieuwd welke campingdouche bij jou past? Lees in dit blog de verschillen.

  Lees meer »
 3. Welke koelbox past bij mij?

  Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig. Soms zelfs onontbeerlijk. Stel, je gaat op vakantie en je slikt medicijnen. Deze medicijnen moeten natuurlijk goed blijven, dus zul je ze koel moeten bewaren. In welke situatie je je ook begeeft, er is altijd een passende koelbox.

  Lees meer »
 4. Welke soorten chemische toiletten zijn er?

  Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
  Lees meer »
 5. Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?

  Heb jij een inbouwtoilet in je caravan of camper? Bij goed en regelmatig onderhoud gaan deze toiletten jaren mee. Een inbouwtoilet bestaat uit twee delen: het gemonteerde toilet en de afvaltank. Toch is het soms wel fijn om je toilet weer helemaal op te frissen. Misschien heb je een tweedehands camper of caravan

  Lees meer »
 6. Welke soorten grondzeilen zijn er?

  Grondzeilen voor onder of in je (voor)tent zijn er in veel soorten en maten. Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

  Lees meer »
 7. Welke tent kun je alleen opzetten?

  Als single of alleenstaande ouder wordt kamperen steeds populairder. Door het grote aanbod tenten, caravans en campers is kamperen in je eentje niet meer onmogelijk. Lichtgewicht tenten of luifels die je eenvoudig uit kan draaien: voor kamperen heb je geen twee volwassenen nodig. Als je alleen of als enige volwassenen met kind(eren) kampeert, is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tent mee te nemen die je snel en eenvoudig in je eentje kunt opzetten. Benieuwd welke tenten wij aanraden? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 8. Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? In dit blog hebben we voor jou een keuzehulp en lichten we de belangrijkste eigenschappen van een luchtbed of slaapmat toe.

  Lees meer »
 9. Wat voor soorten tenten zijn er?

  Misschien herken je het wel: je hebt nog nooit gekampeerd of je bent toe aan een nieuwe tent, maar je hebt geen idee wat voor soorten tenten er eigenlijk zijn. Voordat je overgaat op aankoop, is het altijd fijn om je eerst te oriënteren zodat je weet wat er op de markt is en wat het beste bij jou past. In dit blog leggen we je uit welke

  Lees meer »
 10. De 6 beste kachels geselecteerd door productspecialist Bram!

  Ben jij op zoek naar een kachel voor in je voortent, de serre of op zolder? In deze blog helpt productspecialist Bram je kiezen met zijn selectie kachels!

  Lees meer »
Pagina