Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Onthaakmatten

Om een vis uiteindelijk zonder blessures weer terug te kunnen zetten is het belangrijk een onthaakmat te hebben. Als je van plan bent de vis mee te nemen is het ook handig om een onthaakmat te hebben. Hierdoor ervaart de vis namelijk minder stress. Vissen hebben een sensibele slijmlaag op hun schubben. Deze beschermd ze voor ziektes en ze kunnen ermee makkelijker door het water zwemmen. Door hier met droge handen aan te komen of de vis op de grond te leggen om te onthaken is erg schadelijk voor de vis. Daarom beschikken wij over verschillende vismatten,zodat jij de vis goed kan onthaken. Bekijk hieronder ons assortiment aan onthaakmatten om kom de voor jou passende onthaakmat kopen.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Waarvoor heb ik een onthaakmat nodig?

Onthaakmatten kunnen je helpen makkelijker de vis te onthaken. Hier kun je de vis op leggen en ligt hij veilig, daarna kun je in rust de vis onthaken. Denk er wel aan je handen hiervoor nat te maken, om de vis te beschermen. Een tweede aspect om een vismat te gebruiken is de slijmlaag van de vis. Door deze is hij beschermd tegen ziektes en kan hij makkelijker door het water zwemmen. Wanneer deze beschadigd is kan dit voor de vis erg gevaarlijk worden. De vismat zorgt ervoor dat deze slijmlaag niet door de grond beschadigd kan worden als je de vis wilt onthaken. Onthakingsmatten zijn voor jou als visser en voor de vis zelf van voordeel!

Makkelijk een onthaakmat kopen

Bij Obelink geniet je van het voordeel dat ons assortiment aan vismatten ook online te vinden is. Dit hebben wij gedaan zodat je ook vanuit thuis alles kunt vinden. Bekijk dus gauw ons online assortiment en bestel jouw nieuwe onthaakmat. Een kleine tip: vanaf €50 verzenden wij je hele bestelling gratis!* Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren.
Wil je toch liever naar de winkel komen om alles in echt te zien of directe feedback te krijgen is dat ook geen probleem! Kom gerust naar onze winkel en bekijk onze onthakingsmatten. Als je nog vragen hebt worden deze graag beantwoord door onze medewerkers!

Producten vergelijken