Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Vismolens

Om goed vissen te kunnen vangen is het erg belangrijk om een goede vismolen te hebben. Met behulp van een hengelmolen is het namelijk mogelijk om grotere gebieden af te vissen dan met een vaste hengel. Je hebt ook de mogelijkheid om veel verschillende vistechnieken toepassen. Je kunt met een vismolen spinnen of vissen met een dobber. Er zijn veel verschillende werpmolens. Je hebt de keuze tussen grotere of kleinere, goedkope of dure vismolens. Bekijk nu ons online assortiment aan hengelmolens en kies de bij jou passende vismolen uit!

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Waaruit bestaat een vismolen?

Een werpmolen bestaat uit een paar belangrijke onderdelen. Je hebt een spoel en de slip. Op de spoel wordt uiteindelijk de vislijn gespoeld. Hier is het belangrijk om te kijken of je juist veel vislijn wilt hebben dikke vislijn of dunne. Verder bestaat een vismolen dus nog uit een slip. Deze zit achter of voor op de hengelmolen. De slip zorgt ervoor dat de vislijn geremd wordt als de vis weg wil trekken. Deze is voor of tijdens de dril in te stellen. Hier is het belangrijk dat de slip van de vismolen niet te sterk is ingesteld. Hierdoor kan namelijk de vislijn breken.
Sommige vismolens beschikken nog over een baitrunner of vrijloop. Dit is een hendel aan de achterkant van de werpmolen. Wanneer deze omgelegd wordt kan de vis het aas vrij meenemen en slikken. Je snoer (en dus ook het aas) loopt dan vrij. Let wel op: voor het aanslaan deze hendel weer omleggen, anders heeft het aanslaan geen effect. Als je op deze dingen let, zal je snel de passende vismolen voor jou vinden.

Hengelmolen kopen

Vismolens kun je heel snel en makkelijk bestellen op onze website. Dit is mogelijk vanuit huis, op het werk of op vakantie als je hengelmolen kapot is gegaan. We bieden verschillende soorten vismolens aan. Bekijk hiervoor het beste ons assortiment aan werpmolens. Op onze website vind je alle vismolens met de laagsteprijsgarantie. Een tweede voordeel is de gratis* verzending van je gehele bestelling vanaf een bedrag van €50! Zijn er voor jou toch nog vragen open? Bel of mail dan onze klantenservice. Hier beantwoorden we graag elke vraag die je nog hebt.
Je wilt toch liever vooraf de uitgezochte vismolen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel. Hier staan altijd medewerkers voor je bereid om overige vragen te beantwoorden of jou met jouw keuze te helpen.

Producten vergelijken