Alle onmisbare kampeertips verzamelen wij voor je in onze magazines. Of je nou beginnend kampeerder bent of ervaren.
Lees onze magazines >

Nooit meer iets vergeten als je op vakantie gaat. Wij helpen je om veilig op weg richting je vakantieadres te gaan!
Download onze checklists >

De doos van je Obelink bestelling weggooien? Je vervelen tijdens de autorit? Niet nodig! Wij inspireren je graag.
Bekijk onze funtips >

E-magazine: Home is where you park it >
De gedachte dat je de vrijheid van het kamperen overal kunt ervaren is grensoverstijgend. Home is where you park it, noemen wij dat. Lees al onze tips en inspiratie voor het lokale kamperen in dit E-magazine.


E-magazine tent, caravan & camper onderhoud >
Wist je dat je een scheurtje in je tent gemakkelijk zelf kunt repareren? En dat je ook de zwarte strepen op je caravan of camper zelf kunt verwijderen? Onderhoud is erg belangrijk voor een langere levensduur van je kampeermiddel. Lees al onze tips in dit E-magazine.


E-magazine Kamperen kun je leren >
Ga je dit jaar voor het eerst kamperen? Als beginnend kampeerder heb je vast een heleboel vragen. Welke tent is voor mij geschikt? En wat moet ik eigenlijk allemaal meenemen? Wij helpen je graag op weg met onze tips, checklisten, producten en keuzehulpen voor beginnende kampeerders.


Download de Obelink kijkdoos >
Een kartonnen doos van een online bestelling bij het oud papier gooien? Zonde! Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen camping in een doos. Met deze leuke Obelink kijkdoos tekeningen kun je de meest gezellige campings in elkaar zetten.


Download de Obelink bingo >
Heb je een lange autorit voor de boeg of wil je er even met je kinderen tussenuit? Stap in de auto samen met de Obelink Autobingo! Zo worden autoritten direct een feestje en stappen kinderen met veel plezier de auto in.


Obelink campingrecepten >
Ben jij de macaroni en de krieltjes op de camping helemaal zat en kun je wel een beetje kookinspiratie gebruiken? Dat komt goed uit! Wij hebben een aantal eenvoudige, maar verrassende campingrecepten voor je bedacht.


Obelink Veilig vertrekken checklist >
Is de bandenspanning van je auto of camper in orde? Heb je de gasfles goed dichtgedraaid en heb je de caravan of vouwwagen gewogen? Dit zijn belangrijke zaken die je moet checken voordat je vertrekt met je auto, caravan, vouwwagen of camper.


Download de Obelink kleurplaat >
We brengen de camping naar de keukentafel! Met deze leuke Obelink kleurplaten kun je samen met kinderen de meest kleurrijke campings ontwerpen. Paarse tenten, rode caravans of een regenboog camper: niets is te gek. Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je creaties.


Download de Obelink Kampeerchecklist >
Wij willen jou graag helpen met de voorbereiding op je vakantie. Daarom hebben wij de Obelink kampeerchecklist gemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk en met deze checklist kun jij straks zorgeloos op vakantie!