8 persoons tent

Heb je een groot gezin of ben je van plan om een vriendengroep te gaan kamperen? Kies dan voor een 8-persoons tent. Een tent 8 personen zijn groots opgezet en dat geeft je als groep toch een ruimtelijk gevoel. De meeste 8 persoons tenten in ons assortiment zijn met name comfortabel wanneer je er met 8 personen op een slaapmatje in gaat liggen. Wanneer je gebruik maakt van grote luchtbedden heb je automatisch minder leefruimte. Wij adviseren over het algemeen om een tent twee personen groter te kopen dan waar hij maximaal voor geschikt is. Ga je met zes personen kamperen dan bieden 8 persoonstenten meer dan voldoende leefruimte.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hypercamp Jamboree / Patrouille Deluxe groepstent
  Hypercamp Jamboree / Patrouille Deluxe groepstent
  € 469,00
  Waardering:
  96%
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 32 kg
  Verkoop door Obelink
 2. Obelink Sahara 500 Bell tent
  Obelink Sahara 500 Bell tent
  € 459,00
  Waardering:
  100%
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 22 kg
  Verkoop door Obelink
 3. Obelink Sahara 400 Fire Retardant Deluxe Bell tent
  Obelink Sahara 400 Fire Retardant Deluxe Bell tent
  € 450,00
  Waardering:
  60%
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 25.2 kg
  Verkoop door Obelink
 4. Obelink Sahara 500 Ultimate Bell tent
  Obelink Sahara 500 Ultimate Bell tent

  Vanaf € 599,00

  Waardering:
  96%
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 34 kg
  Verkoop door Obelink
 5. Obelink Sahara 500 brandvertragend Bell tent
  Obelink Sahara 500 brandvertragend Bell tent
  € 699,00
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 36.1 kg
  Verkoop door Obelink

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Materiaal 8 persoons tent

Bij je zoektocht naar een tent 8 personen heb je vaak de keuze uit een katoenen of polyester tent. Je bestemming bepaalt in grote mate welke materiaal het meest geschikt is. Wanneer je voor een langere tijd naar een warm land gaat dan adviseren wij een katoenen 8 persoons tent. Katoen is ademend en houdt daardoor de warmte veel beter buiten. Ze zijn over het algemeen wel een stuk zwaarder. Als je met het gezelschap veel gaat rondtrekken of je gaat bijvoorbeeld naar een festival kies dan voor een polyester tent. Deze zijn een stuk lichter waardoor je je gemakkelijker kunt verplaatsen.

Tunneltent 8 persoons

Tunneltenten verliezen nooit aan populariteit, dat is zelfs voor de tunneltent 8 persoons niet anders. Tunneltenten zijn vanwege de boogconstructie heel eenvoudig op te zetten. Een expert zou een tunneltent 8 persoons in zijn eentje op kunnen zetten maar wij adviseren het met minimaal twee personen te doen. Wil je indruk maken op de groep? Dan kun je nog altijd kiezen voor een opblaasbare tent 8 personen.

Tent 8 personen

Een tent voor 8 personen koop je natuurlijk bij Obelink. Wij hebben als een van de weinige aanbieders een ruim assortiment aan tenten voor 8 personen. Vrijwel alle 8 persoons tenten staan in onze megastore opgebouwd dus kom gerust langs om te kijken. Zeker bij dit soort grote tenten adviseren wij om de tent in het echt te komen ervaren. Heb je vragen over bijvoorbeeld een opblaasbare tent 8 personen of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met onze tent specialisten!