Gereedschappen

Heb jij ook wel eens moeite met het opzetten van je tent? Na een lange reis kom je aan op de camping en wil je eigenlijk zo snel mogelijk lekker op je stoel voor de tent zitten. Om het op- en afbouwen wat makkelijker te maken, kun je een aantal camping gereedschappen meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tenthamer of rubber hamer om je tentharingen vast te zetten. Een haringtrekker komt van pas bij het afbouwen van je tent als je snel en eenvoudig de tentharingen weer uit de grond wilt trekken. Bekijk hieronder ons assortiment tent gereedschappen en maak je keuze!.

Producten 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plus vouwschep
  Pro Plus vouwschep
  Adviesprijs € 7,95 € 7,95 € 5,95 Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  91%
 2. Abbey pioniersschep
  Abbey pioniersschep
  € 9,95
  Waardering:
  91%
 3. Obelink Easy Haringtrekker
  Obelink Easy Haringtrekker
  Adviesprijs € 9,95 € 9,95 € 6,95 Je bespaart € 3,00
  Waardering:
  94%

Producten 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luchtpomp voor je tent

Als je een opblaasbare tent hebt, dan is de tentpomp een onmisbare accessoire. Bij Obelink onderscheiden we twee verschillende soorten tentpompen: de elektrische luchtpomp en de normale luchtpomp.

Elektrische luchtpomp

Voor optimaal gemak kies je bij een opblaasbare tent voor een elektrische luchtpomp. Deze pomp sluit je aan op 12 volt, je zet de pomp aan en voordat je het weet is jouw tent helemaal opgeblazen en klaar voor gebruik. Ideaal dus als je bijvoorbeeld naar een warme bestemming gaat, en je het niet ziet zitten om met een handpomp aan de slag te gaan de hitte. De elektrische luchtpomp is aan te sluiten in de auto, waardoor je niet afhankelijk bent van stroom op de camping.

Luchtpomp

Vind je het niet nodig of heb je geen behoefte aan een elektrische pomp? Dan kun je ook nog voor een normale luchtpomp kiezen. Ook met een luchtpomp die niet elektrisch is, staat je tent binnen mum van tijd opgebouwd.

Rubber hamer en haringtrekker

Een rubber hamer helpt jou om de haringen in de grond te slaan. Met een tenthamer kun je met weinig kracht de haringen in de grond slaan, deze tenthamer behoort tot de standaard uitrusting van een kampeerder. Haringen uit de grond trekken is met een haringtrekker zo gepiept. Met het gebruik van een haringtrekker heb je minder kracht nodig om de haringen uit de grond te krijgen en verbuigen ze minder snel. Haringtrekkers hebben vaak een wat langere lengte waardoor je kunt blijven staan om de haringen uit de grond te trekken. Mag je niet bukken of heb je lichamelijke klachten? Dan is een haringtrekker helemaal perfect voor jou.

Tent gereedschappen kopen

Heb je een rubber hamer, tenthamer of een elektrische luchtpomp gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra je bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd wordt. Ben je op zoek naar advies of wil je de producten graag in het echt zien? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.