Keuzehulp

 1. Welke campingdouche is geschikt voor mij?

  Ben je op zoek naar een campingdouche? Campingdouches zijn er in verschillende soorten. Van een simpele douchezak tot een mobiele geiser op gas. Ben je benieuwd welke campingdouche bij jou past? Lees in dit blog de verschillen.

  Lees meer »
 2. Welke koelbox past bij mij?

  Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig. Soms zelfs onontbeerlijk. Stel, je gaat op vakantie en je slikt medicijnen. Deze medicijnen moeten natuurlijk goed blijven, dus zul je ze koel moeten bewaren. In welke situatie je je ook begeeft, er is altijd een passende koelbox.

  Lees meer »
 3. Welke soorten chemische toiletten zijn er?

  Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
  Lees meer »
 4. Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?

  Heb jij een inbouwtoilet in je caravan of camper? Bij goed en regelmatig onderhoud gaan deze toiletten jaren mee. Een inbouwtoilet bestaat uit twee delen: het gemonteerde toilet en de afvaltank. Toch is het soms wel fijn om je toilet weer helemaal op te frissen. Misschien heb je een tweedehands camper of caravan

  Lees meer »
 5. Welke soorten grondzeilen zijn er?

  Grondzeilen voor onder of in je (voor)tent zijn er in veel soorten en maten. Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

  Lees meer »
 6. Kies ik voor een vouwwagen of caravan?

  Twijfel jij tussen de aanschaf van een vouwwagen of caravan? Dan ben je niet de enige. Als je al een tijdje met een tent kampeert en je toe bent aan een volgende stap, dan is het logisch dat je twijfelt tussen een vouwwagen of een caravan. Want wat is de beste keuze? Wij geven je in dit blog tips hoe je tot de beste beslissing kunt komen.

  Lees meer »
 7. Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? In dit blog hebben we voor jou een keuzehulp en lichten we de belangrijkste eigenschappen van een luchtbed of slaapmat toe.

  Lees meer »
 8. De 6 beste kachels geselecteerd door productspecialist Bram!

  Ben jij op zoek naar een kachel voor in je voortent, de serre of op zolder? In deze blog helpt productspecialist Bram je kiezen met zijn selectie kachels!

  Lees meer »
 9. Welke gaskachel kies ik?

  De temperaturen gaan dalen, de avonden worden frisser en als je graag in het najaar kampeert is een kachel noodzakelijk. In dit blog leggen we je het een en ander over gaskachels uit: hoe het werkt en welke types er zijn.
  Lees meer »
 10. Wat moet ik weten over een luchtbed?

  Als je een bed voor op de camping gaat uitzoeken, kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: ga je voor een luchtbed of voor een slaapmat? In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.
  Lees meer »
Pagina