Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Bijzonder en leuk, apart op een leuke manier

Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise blog banner
Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise

Spoel de geraspte uien in een zeef af met koud water en laat ze goed uitlekken. Prak de avocado en de mayonaise in een schaal met een vork fijn en meng goed. Roer de ui, de tomaten, het koriandergroen, het limoensap en de knoflook erdoor.

20 April 2017
Categorie
Ludiek
Huifkar blog banner
Kamperen in een zelfgemaakte huifkar

Na jaren kamperen en wandel- en fietsvakanties waren Niek en Elze uit Eindhoven toe aan iets nieuws: Dit jaar gaan ze kamperen in een huifkar! Obelink mocht een kijkje nemen bij het eindresultaat die ze met trots lieten zien!

18 April 2017
Categorie
Ludiek
De evolutie van de caravan blog banner
De evolutie van de caravan

Huisje op wielen, reiswagen, sleurhut, zo maar wat benamingen voor de caravan. De caravan is natuurlijk niet meer weg te denken uit het huidige kamperen, maar hoe begon het ooit?

12 Januari 2017
Categorie
Ludiek
Hoe overleef je een regenvakantie blog banner
Hoe overleef je een regenvakantie?

Je hebt een week getroffen met enorm veel regen en moet andere manieren verzinnen om je vakantie door te komen. Weer of geen weer, het is vakantie dus doe je best en maak er wat leuks van!

13 Augustus 2015
Categorie
Ludiek
Hoe bouw je het beste zandkasteel blog banner
Hoe bouw je het beste zandkasteel?

Wie heeft het niet gedaan? Een zandkasteel bouwen. Van bijna niets iets maken. Geweldig! En iedereen kan meedoen, jong en oud.

6 Augustus 2015
Categorie
Ludiek
Irritante kampeerder blog banner
Hoe word ik een irritante kampeerder?

Van plan om zelf een keer de irritante kampeerder uit te hangen? Met de volgende 8 tips is succes gegarandeerd!

8 Juli 2015
Categorie
Ludiek
Fouten kamperen blog banner
Hoe vermijd je beginnersfouten als nieuwe kampeerder?

Vraag een willekeurige kampeerder eens naar 'fouten' die hij gemaakt heeft, toen hij voor het eerst ging kamperen. Wedden dat het er niet bij één is gebleven.

6 Mei 2015
Categorie
Ludiek
Met een gerust hart op vakantie blog banner
Met een gerust hart op vakantie

Om dilemma's en familieruzies te voorkomen op vakantie is het belangrijk om het jaarlijkse campinguitje goed te plannen.

16 April 2015
Categorie
Ludiek
Kamperen met kids blog banner
10 leuke activiteiten om te doen met kinderen als je kampeert

Het cliché luidt: als je kinderen het naar de zin hebben, dan heb je dat zelf ook. Voor mij in ieder geval een cliché dat waar is. Mijn top 10 van leuke activiteiten om samen met kinderen te doen op en rond de camping.

3 April 2015
Categorie
Ludiek
Vroeger kamperen blog banner
Kamperen: vroeger versus nu

Je kunt het je met alle luxe van nu haast niet voorstellen, maar kamperen pak ‘m beet 30, 35 jaar geleden, toen ik zelf nog kind was, ging er toch wel wat anders aan toe. Een eerste verschil is al de voorbereiding.

18 Maart 2015
Categorie
Ludiek
Backpacken
Mijn eerste kampeeravontuur
Kamperen is mij niet bepaald met de paplepel ingegoten. We gingen wel eens naar de camping, maar kozen dan voor een huisje of chalet. Toen mijn beste vriendin mij in ons examenjaar vroeg of ik het leuk vond om samen te gaan Interrailen twijfelde ik wel even.
17 Oktober 2014
Categorie
Ludiek
10 redenen om dit jaar te gaan kamperen
Toegegeven, kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Maar afzien is het ook niet bepaald. Kamperen roept bij menigeen het beeld op van met een toiletrol over de camping lopen, maar die tijd is op de meeste campings al lang voorbij. We kunnen talloze redenen noemen waarom kamperen geweldig is, maar we houden het hier bij 10.
9 April 2014
Categorie
Ludiek
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven