Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Bijzonder en leuk, apart op een leuke manier

Kerst: 13 cadeautips voor kampeerders
Het einde van het jaar is al in zicht en dat betekent dat kerst ook al bijna voor de deur staat. Een gezellig tijd met vrienden, familie en: cadeaus! Het kan best lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken en daarom helpen wij je daar graag een handje mee!
2 December 2018
Categorie
Ludiek
Een kijkje in de caravan van... Anja
Een gloednieuwe caravan met de modernste techniek aan boord is natuurlijk iets geweldigs en laat het hart van menig campingliefhebber sneller slaan. Maar er zijn ook liefhebbers die op oude modellen vallen, zoals de Duitse Anja Nintemann.
27 November 2018
Categorie
Ludiek
Een blik op de caravan van.. Kevin en Sindija
Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Ben je soms ook heel benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een caravan.
26 September 2018
Categorie
Ludiek
Een kijkje in de caravan van... Tom en Linde!
Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je soms ook heel benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan van vanaf nu regelmatig een kijkje nemen in een caravan.
9 Juli 2018
Categorie
Ludiek
Obelink Kampeer Academy: een groot succes!
Met goed weer in het vooruitzicht was het afgelopen weekend zover. De tweede editie van de Obelink Kampeer Academy ging van start op Marveld recreatie in Groenlo. Een groot succes!
19 Juni 2018
Categorie
Ludiek
banner herfst
Waarom kamperen in de herfst leuk is: 7 redenen
Kamperen kan niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst! Wij zetten hier 7 redenen op een rijtje waarom kamperen in de herfst leuk is.
13 Oktober 2017
Categorie
Ludiek
Wat te doen tijdens een regenachtige dag op de camping?
Een regenachtige dag op de camping hoeft helemaal niet erg te zijn en heeft zelfs voordelen. Wij zetten hier 7 leuke activiteiten op een rijtje hoe jij een regendag kunt invullen!
4 Oktober 2017
Categorie
Ludiek
Wat te doen in de herfst?
Het is officieel: we hebben de zomer achter ons gelaten. We ruilen lange zonnige zomeravonden in voor knusse avonden op de bank met de verwarming aan. Wij geven je 4 redenen waarom wij zin hebben in de herfst!
27 September 2017
Categorie
Ludiek
banner blog 100.000 fans
100.000 fans op onze Facebookpagina!
We hebben de 100.000 likes behaald op onze Facebookpagina en jullie beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Dit is voor ons een cadeau met onbeschrijfelijk veel waarde en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
10 Mei 2017
Categorie
Ludiek
Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise blog banner
Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise

Spoel de geraspte uien in een zeef af met koud water en laat ze goed uitlekken. Prak de avocado en de mayonaise in een schaal met een vork fijn en meng goed. Roer de ui, de tomaten, het koriandergroen, het limoensap en de knoflook erdoor.

20 April 2017
Categorie
Ludiek
Huifkar blog banner
Kamperen in een zelfgemaakte huifkar

Na jaren kamperen en wandel- en fietsvakanties waren Niek en Elze uit Eindhoven toe aan iets nieuws: Dit jaar gaan ze kamperen in een huifkar! Obelink mocht een kijkje nemen bij het eindresultaat die ze met trots lieten zien!

18 April 2017
Categorie
Ludiek
De evolutie van de caravan blog banner
De evolutie van de caravan

Huisje op wielen, reiswagen, sleurhut, zo maar wat benamingen voor de caravan. De caravan is natuurlijk niet meer weg te denken uit het huidige kamperen, maar hoe begon het ooit?

12 Januari 2017
Categorie
Ludiek
Laden...