Tent

 1. Welke koelbox past bij mij?

  Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig. Soms zelfs onontbeerlijk. Stel, je gaat op vakantie en je slikt medicijnen. Deze medicijnen moeten natuurlijk goed blijven, dus zul je ze koel moeten bewaren. In welke situatie je je ook begeeft, er is altijd een passende koelbox.

  Lees meer »
 2. Creëer je eigen camping privé sanitair

  Overweeg jij om je eigen privé sanitair aan te schaffen voor op de camping? Dan kom je er snel genoeg achter dat er veel verschillende opties zijn. Wij leggen je in dit blog uit welke verschillende soorten toiletten en douches er zijn.

  Lees meer »
 3. Welke soorten chemische toiletten zijn er?

  Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
  Lees meer »
 4. Hoe werkt een Porta Potti?

  Een Porta Potti is een draagbaar chemisch toilet van Thetford. In dit blogartikel vertellen we je meer over de werking van een Porta Potti en hoe je een dergelijk toilet moet legen.
  Lees meer »
 5. Een lange autorit: wat neem ik mee?

  Kijk jij ook al zo uit naar je kampeervakantie? Heerlijk naar Spanje, Frankrijk, Duitsland of misschien blijf je wel lekker in Nederland. De vakantiepret begint al op weg naar bestemming, maar een lange autorit kan soms best vermoeiend zijn. Het is altijd fijn om wat extra spullen mee te nemen om het jezelf en/of je kinderen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij hebben in dit blog enkele producten voor je op een rijtje gezet die jou misschien wel van pas komen.

  Lees meer »
 6. Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?

  Heb jij een inbouwtoilet in je caravan of camper? Bij goed en regelmatig onderhoud gaan deze toiletten jaren mee. Een inbouwtoilet bestaat uit twee delen: het gemonteerde toilet en de afvaltank. Toch is het soms wel fijn om je toilet weer helemaal op te frissen. Misschien heb je een tweedehands camper of caravan

  Lees meer »
 7. Welke soorten grondzeilen zijn er?

  Grondzeilen voor onder of in je (voor)tent zijn er in veel soorten en maten. Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

  Lees meer »
 8. Welke tent kun je alleen opzetten?

  Als single of alleenstaande ouder wordt kamperen steeds populairder. Door het grote aanbod tenten, caravans en campers is kamperen in je eentje niet meer onmogelijk. Lichtgewicht tenten of luifels die je eenvoudig uit kan draaien: voor kamperen heb je geen twee volwassenen nodig. Als je alleen of als enige volwassenen met kind(eren) kampeert, is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tent mee te nemen die je snel en eenvoudig in je eentje kunt opzetten. Benieuwd welke tenten wij aanraden? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 9. Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?

  Je bent bezig met het opzetten of afbreken van je tent, en opeens knapt er een glasfiberstok. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, maar gelukkig is een glasfiberstok heel eenvoudig en snel te vervangen. In een paar stappen is je glasfiber boog weer zo goed als nieuw. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 10. Hoe kan ik mijn tent droog houden? 7 tips!

  De meeste kampeerders schrikken niet van een regenbuitje op de camping, sterker nog: het levert vaak gezellige situaties op. Samen een spelletje doen in de voortent en luisteren naar de tikkende regen op het tentdoek als je gaat slapen. Als de regen aanhoudt, is het toch handig om wat maatregelen te nemen zodat je zeker weet dat het lekker droog blijft in je tent. Benieuwd wat je kunt doen om je tent droog te houden? Wij delen onze tips met je.

  Lees meer »
Pagina