Tent

Tent (81)
 1. Welke maat tenttapijt in mijn (voor)tent?

  Een tenttapijt zorgt voor extra comfort in je tent of voortent maar welke maat tenttapijt heb je nodig? Wij helpen je kiezen.
  Lees meer
 2. Tenttapijt Keuzehulp: hoe kies je het beste (voor)tenttapijt

  Het beste tenttapijt zorgt voor comfort in je tent of voortent maar waar moet je op letten bij het kopen van een tenttapijt? Wij helpen je kiezen.
  Lees meer
 3. Zeilring slaan: Hoe maak ik een extra zeilring in het tentdoek?

  Heb je een extra zeilring in je tentdoek nodig en weet je niet hoe je deze moet plaatsen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je zeilringen slaat.
  Lees meer
 4. Tentstok vervangen | Hoe vervang ik de veer in een tentstok?

  Is tijdens je vakantie je stalen tentstok stuk gegaan en weet je niet hoe je deze moet vervangen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 5. Tentaccessoires keuzehulp: 5x onmisbare tentaccessoires

  Wanneer je gaat kamperen heb je stiekem nog best veel nodig. Met deze vijf onmisbare accessoires zorg je ervoor dat je vakantie uitgerust kan beginnen.
  Lees meer
 6. Opblaasbare tent opvouwen: hoe vouw je een opblaastent op?

  Heb je een opblaasbare tent aangeschaft en wil je weten hoe je deze weer op kunt vouwen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 7. Tunneltent opvouwen: hoe vouw je een tunneltent op?

  Heb je een tunneltent opgezet en weet je niet meer hoe je deze netjes in de tentzak krijgt? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 8. Koepeltent opvouwen: hoe vouw je een koepeltent op?

  Heb je een koepeltent opgezet en weet je niet meer hoe je deze netjes in de tentzak krijgt? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 9. Schuurtent demonteren: hoe breek je een schuurtent af?

  Heb je moeite met het demonteren van je schuurtent? Dat kan de beste overkomen. In dit artikel geven we je praktische tips om dit eenvoudig te doen.
  Lees meer
 10. Schuurtent opzetten: hoe zet je een schuurtent op?

  Heb je een schuurtent, toilet tent of garage tent aangeschaft maar lukt het je niet om deze mooi op te zetten? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 11. Opvouwbare partytent opzetten: hoe zet je een partytent op?

  Heb je een opvouwbare partytent gekocht maar lukt het je niet om deze mooi op te zetten? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 12. Frame partytent opzetten: hoe zet je een partytent op?

  Heb je een partytent met buizenframe gekocht maar lukt het je niet om deze mooi op te zetten? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
Pagina