Tent

Tent (85)
 1. tent verwarmen

  Hoe kan ik mijn tent verwarmen?

  In het najaar kunnen temperaturen ’s nachts stevig dalen. Het is geen reden om niet te gaan kamperen want er zijn een paar simpele trucs om het warm te krijgen.

  Lees meer
 2. Welke kachel kies ik voor mijn (voor)tent?

  Welke kachel kies ik voor mijn (voor)tent?

  Met een goede kachel zit je er ook in de herfst en winter warmpjes bij op de camping. We onderscheiden 3 soorten kachels. Benieuwd welke kachel het beste bij jou past? Wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet!

  Lees meer
 3. Verduisterende tent

  Verduisterde tent: heerlijk slapen op de camping

  Nooit meer gewekt worden op de camping door het licht in de ochtend? Dat kan met een verduisterende tent! In dit blog leggen wij je uit hoe het werkt en welke tenten verduisterend zijn.

  Lees meer
 4. Glasfiber tentstok repareren

  Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?

  Een glasfiberstok is heel eenvoudig en snel te vervangen. In een paar stappen is je tentstok weer zo goed als nieuw. Benieuwd hoe dit werkt? Lees snel verder.

  Lees meer
 5. Fietsendrager

  Keuzehulp auto fietsendragers: beste fietsendrager voor de auto

  De beste auto fietsendragers zorgen voor een ontspannen rit naar je fietsbestemming maar waar moet je op letten bij aanschaf? Wij helpen je kiezen.

  Lees meer
 6. Tent zelf repareren

  7 handige tips om zelf je tent te repareren

  Er is een glasfiberstok gebroken of er zit een gaatje in het doek. Wat nu? Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.

  Lees meer
 7. Veiligheid op de camping: 10 tips

  Veiligheid op de camping: 10 tips

  Thuis check je voor vertrek een paar keer of je deur echt op slot zit. Maar op de camping gaat het er heel anders aan toe. Een tent kun je immers niet op slot doen. In dit artikel geven we tips voor veiligheid op de camping.

  Lees meer
 8. bell tent opzetten

  Keuzehulp: welke Bell Tent past bij mij?

  Bell Tenten zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Maar welke Bell Tent past bij jou? Lees deze blog en kom erachter!

  Lees meer
 9. Tent impregneren: hoe maak je je tent waterdicht?

  Tent impregneren: hoe maak je je tent waterdicht?

  Om te voorkomen dat je tent gaat lekken is regelmatig impregneren belangrijk. In dit blog leggen we je uitgebreid uit wanneer het nodig is om een tent te impregneren en hoe je dat precies doet.

  Lees meer
 10. partytent opzetten

  Veelgestelde vragen over partytenten

  Heb je vragen over partytenten? Wij hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet!

  Lees meer
 11. Welke campingstoel past bij mij?

  Welke campingstoel past bij mij?

  Ben je op zoek naar een fijne campingstoel, maar heb je geen idee waar je de zoektocht moet beginnen? Aan de hand van een paar stappen kun je sneller bepalen welke stoel bij je past!

  Lees meer
 12. opgezet windscherm

  Keuzehulp Windscherm - Welk windscherm past bij mij?

  Ben je op zoek naar een windscherm voor in de tuin of op de camping? In dit blog vertellen we je meer over de verschillende windschermen die er zijn!

  Lees meer

85 resultaten

Pagina