Obelink tenten

Filter
50 resultaten 50
Van hoog naar laag sorteren
50 resultaten
  1. Obelink Donau multi luifel
    Obelink Donau multi luifel
    Adviesprijs € 147,50 € 99,00
    Waardering:
    88%
    • Lengte: 340 cm
    • Materiaal doek: Polyester
    • Breedte: 250 cm
    Verkoop door Obelink
  2. Obelink Familia 6 tunneltent
    Obelink Familia 6 tunneltent
    Adviesprijs € 1.895,00 € 1.195,00
    Waardering:
    97%
    • Aantal personen: 6
    • Materiaal buitendoek: Polykatoen
    • Totaalgewicht: 54.4 kilo
    Verkoop door Obelink

50 resultaten

per pagina

Waarom een Obelink tent kopen?

Wie aan een tent denkt, denkt aan een Obelink tent. Dit is niet zo gek want ons ruime assortiment Obelink tenten bevat koepeltenten, tunneltent, familietenten maar ook de traditionele Bell tenten. Om onze tenten continu te verbeteren, luisteren wij naar tips en gebruikerservaringen van onze klanten. Deze op- of aanmerkingen verwerken wij direct in onze collectie zodat een tent Obelink altijd aan de actuele standaard en wensen van de kampeerder voldoet.

De Obelink tunneltent

Een Obelink tunneltent herken je op elke camping al van grote afstand. Of het nu het grijze polyester tentdoek is of het traditionele beige tentdoek van de katoenen tunneltenten. Een Obelink tent is dankzij het doordachte ontwerp altijd eenvoudig en snel op te zetten. Ook heb je genoeg ruimte voor je bagage en andere kampeeraccessoires. De meest Obelink tunneltenten zijn er in een 4 persoons of 6 persoons uitvoering. Deze zijn meestal voorzien van glasfiber of aluminium boogstokken. Dankzij de boogstokken krijgt de tunneltent zijn karakteristieke vorm. Bij de meeste tunneltenten zijn de boogstokken identiek, dit scheelt een hoop zoekwerk tijdens het opzetten. Gelukkig hebben we ook een handige blog pagina met de titel hoe kan ik een tent opzetten? waarin we je stap voor stap laten zien hoe eenvoudig het is om een tent Obelink op te zetten.

Obelink opblaastent, de nieuwe trend

Een nieuwe trend op kampeergebied zijn de opblaasbare tenten. Obelink zou Obelink niet zijn als wij geen eigen tent Obelink varianten van deze nieuwe tenten zouden hebben. De Obelink opblaastenten zijn, zoals je van onze tenten gewend bent, gebruiksvriendelijk en zeer snel op te zetten. Ze zijn zelfs zo snel neer te zetten dat alle buren op de camping er jaloers van zullen worden. Wanneer jij lekker met een gekoeld drankje naast je Obelink tent zit, is de rest van het veldje nog aan het klooien met tentstokken. Hadden zij nu maar een tent Obelink gekocht. Ben je ook enthousiast geworden van de Obelink opblaastenten? In het blog Opblaasbare tent: in mum van tijd klaar om te kamperen vertellen we je alles wat je moet weten over deze toffe Obelink tunneltenten.

Producten vergelijken