Sheepie

Met de producten van Sheepie kun je onbezorgd het avontuur tegemoet. Sheepie is een fabrikant van de bekende Sheepie daktenten. Dit zijn tenten die je boven op het dak van je auto kunt plaatsen. Zo heb je altijd je tent bij de hand en slaap je van de grond af. Sheepie heeft ook veel veel aanverwante artikelen die het kamperen met een Sheepie daktent nog aangenamer maken, zoals voortenten en luifels. Bekijk onderstaand het verrassende assortiment Sheepie producten.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

Waarin zijn Sheepie daktenten onderscheidend?

Sheepie daktenten zijn onderscheidend dankzij hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een daktent Sheepie is van robuuste en stevige materialen gemaakt, maar is bewust sober gehouden om een kwaliteitstent voor een concurrerende prijs aan te kunnen bieden. Een Sheepie daktent heeft een lichtgewicht aluminium frame als basis. Afhankelijk van het model gebruikt Sheepie een soft- of hardcover als afdekking. Een softcover daktent wordt met een hoes afgedekt en een hardcover daktent is voorzien van een deksel met harde schaal zoals een dakkoffer. Sheepie daktenten zijn ook erg snel open te klappen. Afhankelijk van het model kan de daktent manueel opengeklapt worden of automatisch d.m.v. gasdrukveren.

Is het moeilijk om een daktent Sheepie te monteren?

De Producten van Sheepie kenmerken zich niet alleen in lage prijs en hoge kwaliteit. De Sheepie producten zijn ook zeer eenvoudig in gebruik en montage. Een daktent Sheepie is binnen 10 minuten op de auto te monteren. Een daktent Sheepie is aan de onderzijde voorzien van twee geleiderails. In deze rails kunnen bouten geschoven worden. Op deze bouten kunnen beugels bevestigd worden. Met deze beugels wordt een Sheepie daktent op de dakdragers van een auto gemonteerd. Een daktent Sheepie wordt met slechts vier beugels vastgezet. De tenten van Sheepie passen in principe op iedere personenauto, maar toch zijn er wel een paar dingen die je moet controleren voor je tot aanschaf kunt overgaan. De onderlinge afstand tussen beide dakdragers moet tussen de 70 en 90 centimeter zitten voor een juiste gewichtsverdeling van de daktent Sheepie. Verder moeten de stangen van de dakdragers minimaal 80 centimeter lang zijn van links naar rechts tussen de dragervoeter. Voldoet jouw auto aan deze punten, dan kun je zonder problemen een Sheepie daktent op je auto plaatsen.