The Bastard

Als echte barbecue liefhebber of chef kok mag een The Bastard kamado barbecue niet ontbreken in jouw kookuitrusting. Met een Black Bastard kun je onder andere grillen, slow cooken, warm of koud roken en als steenoven een echte Italiaans pizza bereiden. Een keramische barbecue is een van de meest veelzijdige manieren van buitenkoken.

Ontdek Thebastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken anno nu.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thebastard

Het Nederlandse merk The Bastard maakt sinds 2013 premium kamado barbecue met een ongelooflijke passie voor lekker buiten koken. The Bastard gaat altijd voor het beste van het beste en gebruikt alleen het hoogwaardigste keramiek. Dit is 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. En daarom biedt thebastard maar liefst 20 jaar garantie! Ook alle onderdelen en accessoires zijn gemaakt van de beste materialen zoals RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

Obelink verkoopt ook veel accessoires van de Black Bastard om de veelzijdigheid van de kamado nog groter te maken.

Oerkoken met een Black Bastard kamado

Zo'n 3000 jaar geleden werd er al eten bereid in een oven van klei, voornamelijk in Japan. En dankzij de Japanners hebben deze ronde kleiovens de naam ‘kamado’ gekregen. Na de tweede wereldoorlog ontdekten de Amerikanen dat de kamado de perfecte barbecue was en werd er een handel gestart. Thebastard maakt deze authentieke keramische barbecue met de technieken, materialen en kennis van nu, waardoor de hoogwaardigste en meest doorontwikkelde Black Bastard barbecue is ontstaan.

Voordelen van een kamado barbecue

Een The Bastard bbq egg heeft vele voordelen ten opzichte van een normale barbecue. Een keramische barbecue kan een hoge temperatuur goed vasthouden en reguleren. Ook is een kamado volledig afsluitbaar waardoor je niet alleen de warmte maar ook de rook én de lekkere barbecue smaak behoudt.
Ook is een kamado zeer veelzijdig en kun je hem het hele jaar door voor verschillende gerechten gebruiken.

Keramische barbecue online bestellen

Thebastard staat ver boven alle andere barbecues. De Black Bastard is ongecompliceerd, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen geschikt! En niet alleen de thebastard kamado zelf maar ook de prijs is zeer aantrekkelijk. Bestel The Bastard bbq egg kamado online en begin zo snel mogelijk met het ontdekken van de eerlijke manier van koken, grillen, barbecueën, roken of stoven.