Levellers

Filter
50 resultaten 50
Van hoog naar laag sorteren
50 resultaten
  1. Milenco MGI Wedge Level leveller
    Milenco MGI Wedge Level leveller
    € 40,25
    • Aantal per verpakking: 2
    Verkoop door Gimeg Nederland BV
  2. Bo-Camp Levellers opbergtas
    Bo-Camp Levellers opbergtas
    € 16,95
    • Aantal per verpakking: 1
    Verkoop door VAHB

50 resultaten

per pagina

Verschillende modellen levellers

  • Oprijblokken: De oprijblokken voor je camper en caravan zijn in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk in verschillende hoogtes en breedtes. Oprijblokken zijn gemaakt van sterk kunststof en worden altijd geleverd in sets van 2 stuks. Als je een oprijblok in gebruik neemt met een keg, rolt je caravan niet terug wanneer je de caravan waterpas hebt staan.
  • Camper en caravan leveller: De levellers worden om het wiel heen geschoven en dan omhoog gedraaid door middel van een sleutel, hiermee kun je eenvoudig de camper en caravan waterpas zetten. De levellers zijn over het algemeen altijd gemaakt van aluminium en zijn geschikt voor elke type band.

Welke oprijblokken zijn geschikt voor mijn camper of caravan

Voordat je overgaat tot het kopen van oprijblokken voor je camper of caravan is het belangrijk om een aantal dingen op een rijtje te zetten:

  • Hoe zwaar is mijn camper of caravan: de oprijblokken zijn verkrijgbaar met verschillende draagvermogens, daarom is het belangrijk om te weten wat het gewicht is van je camper of caravan
  • Hoe hoog moeten de oprijblokken zijn: de oprijblokken voor je camper en caravan zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je hebt oprijblokken die geleidelijk aan hoger worden en je hebt oprijblokken die trapsgewijs hoger worden.

Voordelen van de levellers en oprijblokken

De levellers en oprijblokken hebben een aantal voordelen:

  • Caravan en camper altijd waterpas kunnen zetten: met de oprijblokken en levellers kun je op bijna elke ondergrond ervoor zorgen dat je caravan of camper waterpas staat. Meer informatie over het waterpas zetten van je caravan of camper vind je hier: Hoe kan ik mijn caravan waterpas zetten?
  • Licht in gewicht: de levellers en oprijblokken zijn over het algemeen niet zwaar en makkelijk mee te nemen, er bestaan ook handige opbergtassen om ze makkelijk te kunnen vervoeren.

Vraag het de specialist

Ben je op zoek naar andere onderdelen van het chassis?, neem dan eens een kijkje bij ons algehele chassis assortiment. Heb je nog meer vragen of wil je nog meer weten over de levellers? Neem dan contact op met onze specialist, hij vertelt je graag meer!

Producten vergelijken