"In oktober 2013 heb ik een Sibir RS 1200 EGP camping koelbox gekocht. Dit jaar begaf hij na drie dagen de ziel. Ik heb gisteren om 9.15 uur naar jullie gebeld met de vraag of er nog garantie op zat.
Ik werd door een vriendelijke dame doorverbonden met de desbetreffende afdeling.
Ook hier werd ik vriendelijk te woord gestaan door één van uw mannelijke medewerkers. Zijn deskundige vragen gaf mij het gevoel dat hij er verstand c.q. ervaring mee had. Het kwam nl wel eens voor dat er een luchtbel in het systeem zat die dan de doorstroming van de koelvloeistof belemmerde. Ik kreeg het advies om de koelbox 24 uur op zijn kop te zetten. Daarna keren en een uur laten staan.
En voilà hij doet het weer als de beste.
Helaas weet ik de naam van uw medewerker niet meer maar bij deze wil ik hem bedanken voor het advies. En tevens een compliment voor de vriendelijke manier waarop ik te woord werd gestaan.
"