Kampeertips

 1. 4 tips voor het onderhoud van wandelschoenen

  Ben je ook dol op wandelen? Wandelen kan het hele jaar door. Alleen of met meerdere personen en bij elk weertype. Als je er regelmatig op uit trekt, zijn passende wandelschoenen heel belangrijk voor jouw wandelplezier. Heb jij jouw ideale schoenen gevonden, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten en er veel fijne kilometers mee maken. Wandelschoenen onderhoud is daarom essentieel voor een lange levensduur. Wij geven je een aantal onderhoudstips en als je die opvolgt heb jij jarenlang plezier en comfort van jouw wandelschoenen.

  Lees meer »
 2. Wandelkleding voor in het najaar: 5 tips!

  De herfst is het perfecte seizoen voor een lange wandeling. Geniet tijdens je herfstwandeling van een prachtig uitzicht en het geluid van bladeren onder je schoenen. Voor een goede wandeling in de herfst is het belangrijk dat je geschikte kleding en schoenen gebruikt. Wij geven je tips voor goede wandelkleding!
  Lees meer »
 3. Wat is de oscillerende functie van een kachel?

  Kom je bij de aanschaf van een elektrische kachel de term ‘oscillerende functie’ tegen en weet je niet wat het betekent? Wij leggen het voor je uit.

  Lees meer »
 4. Hoe kan ik mijn camper winterklaar maken?

  Om je camper zo goed mogelijk te beschermen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken voordat de camper de camper stalling in gaat. Wij hebben een checklist voor je gemaakt, zodat je niets vergeet!

  Lees meer »
 5. Stormband bevestigen: hoe bevestig ik een stormband?

  Een storm tijdens je kampeervakantie is natuurlijk erg vervelend en je wilt dan al helemaal niet dat je voortent de lucht in gaat. Neem daarom altijd stormbanden mee wanneer je gaat kamperen. Een stormband zorgt ervoor dat de voortent niet omhoog- of wegvliegt als er een windvlaag onder de voortent of luifel slaat. Maar hoe bevestig je een stormband op de juiste manier? In dit blog laten wij je de verschillende opties zien.

  Lees meer »
 6. Kijkje in de caravan van Mareike en Fabian

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Mareike en Fabian aan de beurt!

  Lees meer »
 7. Kijkje in de caravan van Wendy en Marcel

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Wendy en Marcel aan de beurt!

  Lees meer »
 8. Kijkje in de camper van Rianne en Odette

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan of camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan of camper. Deze keer is de camper van Rianne en Odette aan de beurt!

  Lees meer »
 9. Mijn voortent is één maat te groot of te klein. Is dit erg?

  Het is erg belangrijk dat je de juiste maat voortent koopt. Is je voortent een maat te klein, dan komen de elastieken voor het afspannen niet tot aan de grond en is de maat te groot, dan liggen de zijwanden al direct op de grond. Deze kunnen vervolgens niet goed vastgezet worden. Tevens klopt de verhouding van de tent niet: Als de tent te klein is, dan is het dak te smal en is de tent te groot, dan is het dak te breed. Ons advies: als je voortent te groot of te klein is, ga dan alsnog op zoek naar een voortent die de juiste maat heeft.
  Lees meer »
 10. Gasbus en gloeikousje vervangen van een gaslamp

  Voor voldoende licht zonder gebruik van elektriciteit of batterijen kun je een gaslamp gebruiken. Ideaal als je op een plek kampeert zonder stroom. De gaslamp werkt in combinatie met een gasbusje en een gas- of gloeikousje.
  Lees meer »
Pagina