Kampeertips

Kampeertips (245)
 1. Tips koken op de camping

  Koken op de camping: handige tips!

  Hoe ga je koken op de camping? Welke fouten moet je echt niet maken? In dit blog vertellen wij jou de meest gemaakte beginnersfouten omtrent koken op de camping, zodat jij ze niet maakt!

  Lees meer
 2. Luchtbed

  Wat moet ik weten over een luchtbed?

  Wanneer je kiest voor een luchtbed als slaapmiddel, zijn er veel opties waar je uit kunt kiezen. In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.

  Lees meer
 3. Slaapmat

  Wat moet ik weten over een slaapmat?

  Wanneer je een slaapmat aanschaft zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten, in dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over slaapmatten.

  Lees meer
 4. Keuzehulp caravans: hoe kies je de beste caravan?

  Keuzehulp caravans: hoe kies je de beste caravan?

  De aanschaf van een caravan is een grote investering. Bij een goede koop heb je jaren plezier maar waar welke past bij jouw wensen? Wij helpen je kiezen.

  Lees meer
 5. R-waarde van een slaapmat

  Wat betekent de R-waarde van een slaapmat?

  Op de meeste slaapmatten staat een R-waarde, of R-value, aangegeven. Wat dit betekent en voor welke R-waarde je moet kiezen leggen we je uit in dit blog.

  Lees meer
 6. De juiste vouwwagen kopen: 8 tips!

  De juiste vouwwagen kopen: 8 tips!

  Kamperen in een vouwwagen is een prachtige ervaring. Om je te helpen bij je aankoop hebben wij 8 handige tips op een rijtje gezet.

  Lees meer
 7. caravan of vouwwagen?

  Kies ik voor een vouwwagen of caravan?

  Twijfel jij tussen de aanschaf van een vouwwagen of caravan? Dan ben je niet de enige. Wat is de beste keuze? Wij geven je in dit blog de beste tips.

  Lees meer
 8. keuzehulp slapen

  Keuzehulp slapen: luchtbed, slaapmat of schuimmat?

  Om lekker te kunnen slapen in een tent zijn er verschillende opties: luchtbedden, schuimmatten en slaapmatten. In dit blog staan alle voor- en nadelen op een rijtje.

  Lees meer
 9. Keuzehulp slaapzakken: hoe kies je de beste slaapzak?

  Keuzehulp slaapzakken: hoe kies je de beste slaapzak?

  Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat de grote aanbod de beste uit? En wat is voor jou eigenlijk de beste?

  Lees meer
 10. slaapmat opbergen

  Hoe berg ik een slaapmat op?

  Het is belangrijk dat je je slaapmat tussen het kamperen door op de juiste manier opbergt. Wij leggen je uit hoe je dat het beste kunt doen.

  Lees meer
 11. Keuzehulp tent

  Welke tent is voor mij geschikt?

  Een familietent maakt een kampeervakantie extra leuk: voldoende ruimte maar tegelijkertijd ook wel knus. Maar hoe kies je een familietent? In dit blog zetten we alles op een rijtje waar je op moet letten!

  Lees meer
 12. Opblaasbare tenten

  Hoe werkt een opblaasbare tent?

  Benieuwd hoe een opblaasbare tent werkt? In dit blog vertellen we je waar een opblaasbare tent uit bestaat, hoe je deze op- en afbouwt en wat de voor- en nadelen zijn.

  Lees meer

245 resultaten

Pagina