Activiteiten

 1. Koken op de camping: handige tips!

  Ga je voor het eerst kamperen? Dan komt er een heleboel op je af. Hoe ga je koken op de camping? Welke fouten moet je echt niet maken? In dit blog vertellen wij jou de meest gemaakte beginnersfouten omtrent koken op de camping, zodat jij ze niet maakt!

  Lees meer »
 2. 10x de leukste vaderdagcadeaus

  Vaderdag komt er weer aan en dat betekent dat je je vader weer kunt verrassen met een leuk vaderdag cadeau. Heb je nog geen origineel vaderdag cadeau gevonden? Geen paniek! Wij laten je in dit blog 10 leuke cadeautips zien, zodat jij straks een origineel cadeau hebt voor je vader. Vier jij geen vaderdag, maar wil je een leuk cadeau voor jezelf? Dan kun je jezelf natuurlijk ook trakteren op een van onderstaande cadeaus!

  Lees meer »
 3. 10x de leukste moederdagcadeaus

  Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat je je moeder even lekker in de watten kunt leggen. Heb je nog niet het juiste cadeau voor moederdag gevonden? Wij geven je in dit blog 10 keer een moederdag cadeau idee zodat jij jouw moeder een onvergetelijke dag kunt bezorgen. 

  Lees meer »
 4. Kinderspelletjes: Obelink Koning Camping Spelen

  Eén van de leukste dingen aan Koningsdag? De koningsspelen natuurlijk! Helaas, moeten we het dit jaar zonder de officiële koningsspelen doen, maar niet getreurd want wij brengen de koningsspelen 2020 naar je achtertuin: De Koning Camping Spelen! Dus hup, kroon op, sjieke jurk aan en naar buiten.

  Lees meer »
 5. 10 redenen om te kamperen in je tuin

  Als we niet naar de camping kunnen, dan halen we de camping naar huis! Heb je wel eens nagedacht over kamperen in je tuin? Wij geven je 10 goede redenen waarom je dit eens zou moeten proberen.

  Lees meer »
 6. 10 leuke activiteiten om te doen met kinderen als je kampeert

  Het cliché luidt: als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb je dat zelf ook. Voor veel ouders waarschijnlijk ook een cliché dat waar is. Of je nu op de camping bent of thuis, er zijn een paar simpele activiteiten waar het hele gezin blij van wordt. Hier zijn onze top 10 activiteiten op de camping of thuis voor de kids.

  Lees meer »
 7. Wat zijn Gore-Tex wandelschoenen?

  Je begint fanatiek aan een wandeling en bij thuiskomst ben je blij dat je wandelschoenen uitkunnen: je hebt namelijk een blaar. Een blaar kan hinderlijk zijn tijdens het wandelen en doet vooral veel pijn. Pijnlijke plekken op je voet ontstaan vaak door een combinatie van natte voeten en wrijving. Om dit te voorkomen, kun je het beste Gore-Tex wandelschoenen gebruiken. Deze wandelschoenen zijn die waterdicht én ademend. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 8. Top 8 best gelezen artikelen van 2018

  Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! We kijken terug op een geweldig kampeerseizoen en om jou alvast te inspireren en adviseren voor 2019 hebben wij onze best gelezen artikelen van dit jaar op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 9. Welke snowboots kies ik?

  Heb jij ook altijd last van koude voeten tijdens de winter? Dan zijn snowboots een echte aanrader. Het is buiten veel aangenamer als je voeten lekker warm zijn. Niemand zit te wachten op koude voeten in de winter, toch? In dit blog geven we je een paar tips waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een paar snowboots.

  Lees meer »
 10. Welke brandstof voor je kooktoestel?

  Het kooktoestel is een van de belangrijkste onderdelen van je camping- of outdooruitrusting. Of je nu heel comfortabel op de camping zit en in je voortent kookt, of met je tent in de bergen bivakkeert en in de vrije lucht je maaltijd bereidt, je hebt een kooktoestel nodig en dat meestal meerdere keren per dag. Dit toestel bepaalt hoe makkelijk, comfortabel, snel en uitgebreid je een maaltijd kunt toebereiden.

  Lees meer »
Pagina