Activiteiten

Activiteiten (77)
 1. Fietsen in Duitsland: heb je wel eens van de Greenways gehoord?

  In Duitsland liggen fantastisch mooie fietsroutes genaamd Greenways. We vertellen je op ons blog meer over deze mooie routes en lichten er drie uit.
  Lees meer
 2. Veelgestelde vragen over wandelschoenen & sokken

  Ben je benieuwd waarom wandelschoenen goed voor je zijn, welke het beste zijn en waarom wandelsokken zoveel comfort bieden? Wij vertellen je het allemaal in dit blog.
  Lees meer
 3. Themacampings in Nederland

  Campings voor volwassenen, eenoudercampings, kamperen met je paard of eco-campings. In ons blog ontdek je de leukste themacampings van Nederland.
  Lees meer
 4. Lacros vouwfiets keuzehulp: Welke Lacros fiets past bij mij?

  De beste elektrische vouwfiets zorgt voor een heleboel plezier! Maar waar moet je op letten bij het kopen van een Lacros fiets? Wij helpen je kiezen.
  Lees meer
 5. Heuptas keuzehulp: hoe kies je de beste heuptas?

  Ben je op zoek naar een nieuwe heuptas en ben je benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer
 6. Veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks

  Hoe stel je een backpack juist af? En hoe kies je de beste rugzak? Wij hebben alle veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks voor je op een rijtje gezet.
  Lees meer
 7. MIK-systeem: Hoe werkt het fietstas MIK-systeem?

  Snel en eenvoudig wisselen van je fietstas naar je fietsmand. Dat kan met het MIK-systeem. Weet je niet wat dit is? In dit blog leggen wij je uit hoe dit werkt!
  Lees meer
 8. Fietstas bevestigen: Hoe bevestig je een fietstas?

  Maak jij veel gebruik van je fiets en neem je regelmatig spullen mee? Dan zijn fietstassen onmisbaar. Maar hoe bevestig je een fietstas? Wij vertellen je het in dit blog.
  Lees meer
 9. Hoe onderhoud je fietstassen?

  Als je fietstassen hebt en je veel fietst dan hebben je fietstassen soms heel wat te verduren. Hoe beter je je fietstassen onderhoud, hoe langer ze meegaan. Wij geven je tips!
  Lees meer
 10. Stuurtas keuzehulp: Hoe kies je de beste stuurtas?

  Met een stuurtas heb je altijd de belangrijke spulletjes binnen handbereik. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een stuurtas? Lees dan dit blog.
  Lees meer
 11. Keuzehulp Ortlieb fietstas: Hoe kies je de beste Ortlieb fietstas?

  Ben jij op zoek naar een Ortlieb fietstas en ben je benieuwd welke soorten er zijn en wat deze tassen zo uniek maakt? Wij vertellen je het in dit blog.
  Lees meer
 12. Fietstassen keuzehulp: Hoe kies je de beste fietstassen?

  Fietstassen zijn er in veel soorten en maten. Welke fietstas is voor jou geschikt? In dit blog geven wij jou tips waar je op moet letten.
  Lees meer
Pagina