Activiteiten

Activiteiten (73)
 1. Heuptas keuzehulp: hoe kies je de beste heuptas?

  Ben je op zoek naar een nieuwe heuptas en ben je benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer
 2. Veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks

  Hoe stel je een backpack juist af? En hoe kies je de beste rugzak? Wij hebben alle veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer
 3. MIK-systeem: Hoe werkt het fietstas MIK-systeem?

  Als je gebruik maakt van meerdere accessoires voor op je bagagedrager, dan herken je het misschien wel: De ene dag wil je graag de hondenmand op je fiets monteren, maar de volgende dag heb je je fietstassen nodig voor de wekelijkse boodschappen. Iedere keer je fietstas verwisselen voor je fietsmand kost veel tijd, want iedere accessoire heeft weer z’n eigen manier van monteren. Daar is een oplossing voor: het MIK-systeem. Met een paar eenvoudige handelingen verwissel je binnen mum van tijd je accessoire. In dit blog leggen wij je uit hoe dit werkt!

  Lees meer
 4. Fietstas bevestigen: Hoe bevestig je een fietstas?

  Maak jij veel gebruik van je fiets en neem je regelmatig spullen mee? Dan zijn fietstassen onmisbaar. Je kunt een heleboel meenemen in je fietstas en dat scheelt een rugzak op je rug of een tas aan je stuur. Ideaal dus! Maar hoe bevestig je een fietstas? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer
 5. Hoe onderhoud je fietstassen?

  Als je veel fietst dan hebben je fietstassen soms heel wat te verduren. Regen, zand en misschien heeft er zelfs wel eens iets gelekt in je fietstas. Niet zo gek dus dat je je fietstassen af en toe even goed onder handen moet nemen zodat je fietstassen weer lekker schoon worden. Hoe beter je je fietstassen onderhoud, hoe langer ze meegaan. Wij vertellen je in dit blog hoe je dat kunt doen.

  Lees meer
 6. Stuurtas keuzehulp: Hoe kies je de beste stuurtas?

  Ga jij er vaak op uit om een rondje te fietsen? Dan neem je waarschijnlijk altijd je sleutels en telefoon mee in een tas of in je broekzak. Misschien vind je dit vervelend want je hebt natuurlijk het liefst je handen vrij, en het fietst ook niet lekker als je broekzakken vol zitten met spullen. Een handige oplossing: de stuurtas! Met een stuurtas heb je altijd de belangrijke spulletjes binnen handbereik en zijn je handen vrij. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het kiezen van een stuurtas? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer
 7. Keuzehulp Ortlieb fietstas: Hoe kies je de beste Ortlieb fietstas?

  Als je op zoek gaat naar handige fietstassen voor een fietsvakantie of een lange fietstocht, dan kom je al snel uit bij het merk Ortlieb. Ortlieb staat bekend om robuuste en waterdichte fietstassen die goed tegen een stootje kunnen. Ben jij op zoek naar een Ortlieb fietstas en ben je benieuwd welke soorten er zijn en wat deze tassen zo uniek maakt? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer
 8. Fietstassen keuzehulp: Hoe kies je de beste fietstassen?

  Als we op pad gaan met bagage kiezen we snel voor de auto. Lekker makkelijk met boodschappen doen of als je iets moet meenemen. Maar dat kan ook prima op de fiets! En in plaats van een zware tas op je rug dragen, kun je ook kiezen voor fietstassen. Fietstassen zijn er in veel soorten en maten, maar welke fietstas is voor jou geschikt? In dit blog geven wij jou tips waar je op moet letten.

  Lees meer
 9. Tips voor jouw eerste camperreis of caravanvakantie

  Op vakantie gaan met een camper of caravan is genieten van veel vrijheid. Zo heb je bijna altijd je eigen sanitair aan boord en kun je gaan en staan waar en wanneer je wilt. Klinkt jou dit als muziek in de oren, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem. In dit blog leggen we je stap voor stap uit wat er allemaal komt kijken bij een eerste camperreis of caravanvakantie. Lees onder andere over de voordelen van huren, kampeerbenodigdheden, de rijervaring, bijkomende kosten en handige campinggidsen en -apps.

  Lees meer
 10. Stormband bevestigen: hoe bevestig ik een stormband?

  Een storm tijdens je kampeervakantie is natuurlijk erg vervelend en je wilt dan al helemaal niet dat je voortent de lucht in gaat. Neem daarom altijd stormbanden mee wanneer je gaat kamperen. Een stormband zorgt ervoor dat de voortent niet omhoog- of wegvliegt als er een windvlaag onder de voortent of luifel slaat. Maar hoe bevestig je een stormband op de juiste manier? In dit blog laten wij je de verschillende opties zien.

  Lees meer
 11. Kijkje in de caravan van Mareike en Fabian

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Mareike en Fabian aan de beurt!

  Lees meer
 12. Kijkje in de caravan van Wendy en Marcel

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Wendy en Marcel aan de beurt!

  Lees meer
Pagina