Luifels

Luifels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er caravanluifels, die je direct aan de caravan monteert, maar ook voortentluifels die je aan de voortent bevestigt. Of camperluifels, die je met een slinger uit kunt draaien. Een luifel breidt de leefruimte op de camping uit en heeft vele voordelen. Een passende luifel voor jouw camper, caravan of voortent vind je uiteraard bij Obelink. Met een mooi assortiment aan verschillende soorten luifels ben je bij ons aan het juiste adres.

Producten 1-12 van 410

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 410

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een camper luifel, caravan luifel of voortent luifel

Als jij een caravan, voortent of camper hebt, is het misschien interessant om je eens te verdiepen in luifels. Ze bieden groot gemak en een hoop andere voordelen:

  • Eenvoudig opzetgemak: Ga je af en toe een weekendje weg met de caravan, maar vind je het teveel werk om de hele voortent op te bouwen? Met een caravanluifel beschik je over dezelfde ruimte, maar minder werk met opzetten. Een camper luifel staat zelfs al binnen 2 minuten.
  • Extra ruimte: Ga je een paar weken weg en is een beetje extra ruimte niet verkeerd? Dan biedt een voortentluifel de oplossing. Een verlenging van de voortent, waar je nog meer spullen kwijt kunt, en ook lekker droog kunt zitten. Maak de voortentluifel eventueel dicht met een voorwand.
  • Beschermt tegen zon en regen: Is het slecht weer of is het een erg zonnige dag? Met een luifel heb je het gevoel dat je buiten zit, maar je wordt toch beschermd. Op deze manier verbrand je niet door de zon en zit je lekker droog tijdens een regenbui.

Camper luifel, caravan luifel of voortent luifel?

De makkelijkste manier om het juiste type luifel te vinden is door gebruik te maken van de handige zoekfilters aan de linkerkant van de pagina. Daar kun je bijvoorbeeld de categorie selecteren. Geef aan welk type luifel je zoekt. Je kunt daarnaast je keuze verder verfijnen door bijvoorbeeld op merk te filteren, bijvoorbeeld een Isabella luifel.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice of kom langs in onze megastore in Winterswijk. Bekijk hier tientallen modellen camperluifels, caravanluifels en voortentluifels in onze showroom of vraag onze luifelspecialisten om advies.