Deuren & luiken

Filter
146 resultaten 146
Van hoog naar laag sorteren
146 resultaten
  1. Obelink Panorama 28 x 28 transparant dakluik
    Obelink Panorama 28 x 28 transparant dakluik
    € 55,00
    • Gatlengte: 280 mm
    • Gatbreedte: 280 mm
    Verkoop door Obelink
  2. Obelink Panorama 28 x 28 wit dakluik
    Obelink Panorama 28 x 28 wit dakluik
    € 49,90
    • Gatlengte: 280 mm
    • Gatbreedte: 280 mm
    Verkoop door Obelink

146 resultaten

Pagina
per pagina

Dakluiken

Obelink biedt dakluiken aan van de merken Dometic, Fiamma, Remis MPK. Van deze merken is de keuze in type dakluik erg uitgebreid. Zo is er keuze in de manier van openen van het dakluik, de kleur van het dakluik en zit er verschil in de minimale dakdikte van het dakluik.

Serviceluiken

Met een serviceluik creëer je een extra ingang in je caravan of camper. Je kan een serviceluik bijvoorbeeld plaatsen om vanaf buitenaf bij je opslagplek te kunnen onder je bed of bank. Een serviceluik is verkrijgbaar in verschillende maten. Het plaatsen van je serviceluik in je caravan of camper is gemakkelijk zelf te installeren.

Deurvangers

Als je de deur van je caravan of camper open zet, doe je deze in een deurvanger. Met een deurvanger zorg jij ervoor dat deur open kan staan zonder dat deze dicht waait door de wind. Een deurvanger wordt vaak op de buitenwand van de camper of caravan geschroefd.

Dakluchters

Veel campers en caravans worden standaard geleverd met een dakluchter. Met een dakluchter zorg jij voor een verfrissende en gezonde luchtcirculatie in jouw camper of caravan. Een dakluchter kan je zelf installeren en wordt vaak op het dak geschroefd en gekit.

Ben je op zoek naar accessoires voor luiken of wil je ons deuren & luiken assortiment graag in de megastore bekijken? Kom dan snel langs en vraag onze specialist voor meer informatie!

Producten vergelijken