Bagagedragers

Bagagedragers helpen je om meer spullen te kunnen vervoeren met je fiets. Je kunt kiezen uit diverse bagagedragers, ga je voor een voordrager of een bagagedrager voor achterop je fiets? Stadsfietsen en toerfietsen zijn vaak al voorzien van een drager achterop de fiets. Daarnaast is een voordrager fiets ideaal om nog meer spullen mee te nemen. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment en wil je makkelijker al jouw spullen meenemen op de fiets? Kijk dan snel hieronder naar ons assortiment met diverse bagagedragers.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. Lynx rugleuning
  Lynx rugleuning
  € 3,95
  Verkoop door Obelink
 2. Basil Front Carrier L voordrager
  Basil Front Carrier L voordrager
  € 47,95
  Verkoop door Obelink
 3. Basil Front Carrier L mat voordrager
  Basil Front Carrier L mat voordrager
  € 47,95
  Verkoop door Obelink
 4. Thule Transport VeloSpace wiel
  Thule Transport VeloSpace wiel
  € 34,95
  Verkoop door Obelink
 5. Contec Trucker DLX Sport bagagedrager
  Contec Trucker DLX Sport bagagedrager
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 6. Steco universele opzetdrager
  Steco universele opzetdrager
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 7. Steco Monkey Mee bagagedragerverbreder
  Steco Monkey Mee bagagedragerverbreder
  € 26,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 8. Basil bagagedragerverlenger
  Basil bagagedragerverlenger
  € 25,95
  Verkoop door Obelink
 9. Steco Tas-Mee dragerverlenger
  Steco Tas-Mee dragerverlenger
  € 19,95
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Welke bagagedrager fiets

Een bagagedrager fiets is zowel geschikt voor voorop als achterop de fiets, er zijn dus verschillende manieren om al jouw bagage veilig en makkelijk te vervoeren! Op veel bagagedragers is er een mogelijkheid om een kratje te monteren, dit kan bijvoorbeeld met het MIK-systeem. Hierdoor kan je eenvoudig je fietsmand of kratje op de bagagedrager fiets klikken en weer loshalen.

Handige voordrager fiets

Een voordrager fiets is een handig verlengstuk waarop je extra bagage meeneemt voorop je fiets. Een voordrager, zoals de naam al aangeeft, monteer je voorop je fiets. Tegenwoordig zie je deze bagagedragers veel vaker in het verkeer verschijnen. Naast dat het een mooie touch geeft aan je fiets, is een voordrager ook nog eens ideaal om meer spullen mee te vervoeren. Kies voor een voordrager fiets die geschikt is voor jouw voorwiel (inchmaat).
Naast dat je een voordrager direct kan gebruiken, kun je er ook voor kiezen om een fietsmand of kratje te monteren, zodat je hierin je spullen kunt opbergen. Op deze manier kan je al jouw spullen op een nog veiliger manier vervoeren. Let wel op bij aankoop van een voordrager fiets of jouw fiets wel geschikt is voor een voordrager fiets en of de voordrager ook geschikt is voor je fiets.

Bagagedrager kopen

Heb jij de geschikte bagagedrager fiets gevonden? Bestel hem dan eenvoudig bij ons online, des te sneller fiets jij makkelijker rond met meer bagage op je bagagedrager! Bestellingen boven de €50,- worden zelfs gratis bij jou thuisbezorgd!* Wil je liever langskomen in onze winkel, advies krijgen over de verschillende bagagedragers en ze in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze winkel in Winterswijk!