Omnia

Ook op de camping wil je natuurlijk genieten van heerlijke ovenschotels, afbak broodjes en andere lekkere gerechten! In combinatie met een Omnia oven kan dat gewoon op je kooktoestel! De Omnia campingoven is een handig klein oventje dat bestaat uit drie losse delen die samen de boven- en onderwarmte van een normale oven nabootsen. Ook zijn er extra onderdelen verkrijgbaar zoals een Omnia siliconen bakvorm of een muffinvorm. Bekijk hieronder ons hele Omnia assortiment en bestel jouw Omnia oven!

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Geel (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Omnia kookboek
  Omnia kookboek
  Adviesprijs € 19,50 € 19,50 € 18,95
  Waardering:
  89%
   Verkoop door Obelink

  1 resultaat

  per pagina

  Hoe werkt een Omnia oven?

  De Omnia campingoven is een handig klein oventje die je op alle soorten kooktoestellen kunt gebruiken behalve op een inductiekookplaat. De pan bestaat uit drie losse onderdelen, een roestvrijstalen onderstel, een aluminium bakvorm en een rood afgelakte deksel met kleine stoomopeningen. Deze drie onderdelen van de Omnia campingoven worden altijd samen gebruikt en zorgen voor de onder- en bovenwarmte, net zoals bij een gewone oven.
  Bij een correct ingestelde warmte is de bereidingstijd in een Omnia campingoven hetzelfde als in een gewone oven. Maar omdat kooktoestellen allemaal een verschillend vermogen hebben is het een kwestie van uitproberen. Mocht je het meteen goed willen doen dan kun je een thermometer gebruiken bij je Omnia oven. Neem zodra het gerecht klaar is, de bakvorm van het onderstel en verwijder de deksel. Anders zal het bak en braad proces verder gaan vanwege de restwarmte in de Omnia pan. In de gebruiksaanwijzing die je bij jouw Omnia oven krijgt staan tips waarmee je sneller de juiste temperatuur weet te vinden.

  Wat kan ik maken in mijn Omnia campingoven?

  In de Omnia oven kun je alles maken wat je ook in een gewone oven maakt. Denk hierbij aan heerlijke ovenschotels, lekkere verse afbakbroodjes en zelfs cake of muffins. De Omnia pan kan dus niet ontbreken tijdens jouw volgende kampeervakantie!

  Maar de Omnia oven is niet alleen handig tijdens je vakantie. Heb je thuis weinig ruimte voor een oven? Gebruik dan thuis ook gewoon de Omnia pan. Zo kun je het hele jaar door genieten van de lekkerste ovengerechten!

  Omnia siliconen bakvormen

  Om je gerechten makkelijker uit de vorm te krijgen kun je gebruik maken van de Omnia siliconen bakvormen. Dankzij het zachte siliconen kun je brood, cakes of andere maaltijden eenvoudig uit de Omnia pan halen.


  Zowel de Omnia oven als de Omnia siliconen bakvormen kun je eenvoudig en snel bij Obelink bestellen en thuis laten bezorgen!

  Producten vergelijken