Garden Impressions

Filter
398 resultaten 398
Van hoog naar laag sorteren
398 resultaten
  1. Garden Impressions Ø 100 x 200 cm Swing egg hoes
    Garden Impressions Ø 100 x 200 cm Swing egg hoes
    € 54,95
      Verkoop door Outdoor Services
    • Garden Impressions Hawaii King en Big Pole parasolhoes
      Garden Impressions Hawaii King en Big Pole parasolhoes
      € 54,95
        Verkoop door OSO Tuinmeubelen
      • Garden Impressions 170 x 100 x 60 cm loungesethoes
        Garden Impressions 170 x 100 x 60 cm loungesethoes
        € 49,95
          Verkoop door OSO Tuinmeubelen

        398 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Garden Impressions

        Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubelmerk dat al jarenlang bekend staat om zijn kwalitatieve tuinmeubelen. Garden Impressions heeft een zeer uitgebreid assortiment en zijn continu bezig met het design en de ontwikkeling van nieuwe producten volgens de laatste trends. Verder zijn de Garden Impressions loungesets en de Garden Impressions stoelen gemaakt van duurzame en recyclebare materialen en zijn ze voorzien van een zeer scherpe prijs.
        Garden Impressions heeft eigen fabrieken zodat de strenge kwaliteitscontroles volledig in eigen hand liggen. Zo kan Garden Impressions altijd een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.

        Garden Impressions partytent

        Met de Garden Impressions partytent kun je lekker lang buiten zitten zonder last te hebben van de felle zon of een kleine regenbui..
        De Garden Impressions partytenten hebben een extra dik frame, flexibele kunststof hoekstukken een een PU gecoat doek. Ook worden de Garden Impressions partytenten geleverd inclusief scheerlijnen en haringen om de partytent stevig vast te zetten.
        Breid de Garden Impressions partytent uit met een bijpassende zijwand om lekker uit de koude wind te kunnen zitten. Met de zijwanden kun je de partytent afsluiten en er een fijne tochtvrije zitplek van maken.

        Garden Impressions stoel

        Garden Impressions stoelen passen perfect in iedere tuin! En of je nu comfortabel rechtop wilt zitten of heerlijk achterover wilt kunnen liggen? Het kan beide met een Garden Impressions stoel. Zet de rugleuning in de rechte stand om aan tafel te kunnen eten en klap de rugleuning na het eten achterover om lekker uit te buiken. Combineer de stoelen met een bijpassende Garden Impressions tuintafel.

        Garden Impressions loungeset online bestellen

        Heb jij jouw Garden Impressions tuinartikelen uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Vul de winkelwagen met de Garden Impressions artikelen die jou aanspreken en doorloop stap voor stap het bestelproces. Zodra de bestelling bij ons binnen is zorgen wij ervoor dat je de Garden Impressions stoelen zo snel mogelijk in huis hebt en jij heerlijk kunt gaan genieten in je tuin.

        Producten vergelijken