Opbergboxen

Filter
146 resultaten 146
Van hoog naar laag sorteren
146 resultaten

146 resultaten

Pagina
per pagina

Van opbergkist tot waterkluis

Omdat er verschillende opbergmogelijkheden bestaan, is het belangrijk te ontdekken welke het beste bij jou past. Wij zetten verschillende opbergkisten voor je op een rijtje:

  • Plastic opbergbak: Deze opbergkisten zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen. Van plastic opbergboxen met een inhoud van minder dan 1 liter tot grote opbergboxen met deksel met een inhoud van 36 liter. Een grote plastic opbergbox is erg handig om thuis al je kampeerspullen overzichtelijk in op te bergen. De kleine opbergbakken zijn goed te gebruiken op de camping om kleine spullen in op te bergen bijvoorbeeld een EHBO-doos, of een box om haringen of scheerlijnen in te bewaren.
  • Opvouwbare opbergbak: De opvouwbare opbergdozen zijn meestal gemaakt van polyester waardoor je ze tot een plat pakketje kunt opvouwen. Op deze manier neemt deze vorm van opbergen zeer weinig ruimte in beslag.
  • Rekjes: Ook in de badkamer en keuken heb je vaak veel kleine flesjes en potjes, een wandrekje is daarom ideaal! Bevestig een wandrekje in de badkamer of keuken en je kunt er al je flesjes en potjes in kwijt. Veel rekjes zijn ook voorzien van haakjes, zodat je ook je handdoeken en theedoeken kunt ophangen. Erg handig en overzichtelijk.
  • Kastmandjes: Met een kastmandje kun je nog meer opbergruimte creëren in een kast. Een kastmandje schuif je over een legplank in je kast waardoor je onder de legplank ook ruimte hebt om kleinere spullen op te bergen.
  • Vacuüm opbergzakken: Met vacuümzakken kun je kleding of dekens heel compact maken. Door met de stofzuiger het lucht uit de vacuüm opbergzak te zuigen verwijder je ongeveer 70% van het volume. Vervolgens sluit je de zak luchtdicht af en kan hij opgeborgen of meegenomen worden.
  • Waterkluis: Een waterkluis is voorzien van een schroefdeksel met rubberen afsluitring. Ze zijn lucht- en waterdicht en dankzij het drijvende vermogen worden ze in de watersport veel gebruikt om waardevolle spullen in te bewaren.

Ons gehele opbergartikelen assortiment op een rij:

Online jouw opbergbox met deksel bestellen

Je nieuwe plastic opbergkist bestellen doe je eenvoudig bij Obelink.nl. Dankzij ons heldere product overzicht en eenvoudige bestelproces bestel jij een opbergbak online binnen een paar klikken. Of kom langs in onze kampeerwinkel in Winterswijk en bekijk alle opbergboxen met deksel. Onze product specialisten helpen jou graag de juiste keuze te maken.

Producten vergelijken