Airco accessoires

Filter
49 resultaten 49
Van hoog naar laag sorteren
49 resultaten
  1. Nedis COOL2FIL vervangingsfilter
    Nedis COOL2FIL vervangingsfilter
    € 17,29
      Verkoop door Nedis

    49 resultaten

    per pagina

    Airco onderdelen

    Ons aanbod van airco onderdelen en accessoires is uitgebreid en divers. We hebben alles wat je nodig hebt om je airco te onderhouden en te verbeteren. Dit omvat niet alleen essentiële onderdelen zoals vervangende filters en afstandsbedieningen, maar ook gespecialiseerde items zoals het Truma bedieningspaneel voor een nauwkeurige controle van je airco-systeem. Bovendien hebben we koudeluchtslangen die handig zijn voor het effectief verspreiden van gekoelde lucht in je caravan, camper of thuis.

    Samenvattend, het Truma bedieningspaneel staat bekend om zijn gebruiksgemak en efficiëntie. Met dit paneel heb je volledige controle over de temperatuur in je caravan of camper. Het intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig de gewenste instellingen kunt aanpassen. Een must-have voor elke moderne kampeerder!

    En kort gezegd, een koudeluchtslang is een belangrijk onderdeel voor elke airco in een caravan of camper. Het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koele lucht door de hele ruimte. Zo blijft elke hoek van je mobiele huis aangenaam, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.

    Airco Accessoires

    Naast airco accessoires bieden wij ook andere oplossingen om je ruimte koel en comfortabel te houden. Ontdek ons assortiment aan airco's hieronder:

    • Dakairco's: Perfect geïntegreerd in het dak van je caravan of camper, bieden dakairco's efficiënte koeling van bovenaf, terwijl ze ruimtebesparend en esthetisch zijn.
    • Bankairco's: Deze airco's worden geïnstalleerd in een bank of ander meubelstuk, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn en geen extra ruimte innemen in je caravan of camper.
    • Mobiele airco's: Voor flexibele koeloplossingen zijn mobiele airco's ideaal. Ze zijn verplaatsbaar, gemakkelijk te installeren en perfect voor tijdelijke of seizoensgebonden gebruik.
    • Split airco's: de split airco is een tweedelige airco, waarvan één deel binnen de caravan of camper geïnstalleerd wordt en het andere deel aan de buitenkant.
    • Ventilatoren: Een eenvoudige en energiezuinige manier om voor verkoeling te zorgen. Onze ventilatoren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, passend bij elke behoefte en ruimte.

    Bestel je airco onderdeel online

    Of je nu op zoek bent naar vervanging van een onderdeel of naar een upgrade van je huidige systeem, ons assortiment aan airco accessoires heeft alles wat je nodig hebt voor een efficiënt en comfortabel klimaat. Scroll door onze selectie om de perfecte aanvulling te vinden voor jouw airco-systeem en bestel deze direct online!.

    Producten vergelijken