Badminton & tennis

Welke buitenspellen speel jij graag tijdens je vakantie op de camping? Speedminton, tennis en badminton staan vast bovenaan in de rij! Heb je nog een nieuwe speedminton set of badmintonshuttles nodig? Bekijk dan snel ons aanbod hieronder of lees de spelregels onderaan de pagina!

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Carlton Match 100 badminton set
  Carlton Match 100 badminton set
  € 17,95
  Verkoop door Obelink
 2. Rucanor Speed tennisset
  Rucanor Speed tennisset
  Adviesprijs € 39,99 € 39,99 € 29,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,04
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Dunlop Carlton Tournament set
  Dunlop Carlton Tournament set
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 4. Carlton BS C100 3-pack shuttles
  Carlton BS C100 3-pack shuttles
  € 4,50
  Verkoop door Obelink

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Wat is speedminton?

Speedminton is een combinatie tussen tennis en badminton. Je gebruikt een soort tennisracket en badmintonshuttles die wat zwaarder zijn en hierdoor niet wegwaaien door de wind. Door deze combinatie is het spel veel sneller en spectaculairder dan gewoon badminton en kan het perfect buiten gespeeld worden.
Ideaal voor op de camping dus!
Ook een handig voordeel aan speedminton is dat je er geen net voor nodig hebt. Het veld bestaat uit twee vierkanten met een afmeting van 5,5 meter. Je speelt dit spel dus ook met 2 personen. De afstand tussen deze twee vierkanten moet voor volwassenen 12,8 meter zijn en voor kinderen onder de 14 jaar 8,8 meter. Het doel van het spel is om de badmintonshuttle in het vak van de tegenstander te laten vallen. Als dat lukt krijg je een punt! Maar als de badmintonshuttle buiten het vak van de tegenstander valt krijg de tegenstander een punt. Je wint speedbadminton wanneer je 16 punten hebt behaald en minimaal 2 punten meer hebt dan de tegenstander. Na de overwinning wissel je van veld.
Uiteraard kun je op de camping zelf de afstanden en de regels bepalen!

Speedminton set

Om te kunnen speed badmintonnen heb je alleen een speedminton set nodig. Deze bestaat meestal uit twee rackets en een aantal verzwaarde badmintonshuttles. In sommige sets zitten ook haringen en lijnen om de velden uit te zetten. Maar uiteraard kun je dit ook zelf afzetten of eventueel tekenen in het zand.

Badmintonshuttles en een speedminton set online bestellen

Ben jij overtuigt om ook speedminton te gaan spelen tijdens jullie volgende kampeervakantie? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe speedminton set? Je kunt alle benodigdheden voor speedbadminton online bij ons bestellen. Je profiteert bij Obelink altijd van de laagste prijsgarantie en bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten!