Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Merk

Skottelbraai

Obelink biedt een ruim assortiment skottelbraais tegen buitengewoon voordelige prijzen. Een skottelbraai heeft diverse functies doordat deze verschillende kookoppervlakken heeft. Zo kun je grillen, barbecueën, bakken, wokken én koken, en dat allemaal op één apparaat! Een groot voordeel hiervan is dat je in een korte tijd meerdere stukjes groente en vlees kunt bereiden. Niet voor niets dus dat de skottelbraai voor veel mensen synoniem staat voor gemakkelijk, snel en gezond. Bekijk hieronder onze collectie skottelbraais of lees meer over de skottelbraai.
Lees meer
40,00 korting
Cadac Grill2Braai
Cadac Grill2Braai Ø 45 cm
Adviesprijs:  139,95
nu 99,95
40,00 korting
(0)
Nieuw
80,00 korting
Cadac Grillogas BBQ/Paella Pan/Dome Combo
Cadac Grillogas Combo
Adviesprijs:  239,-
nu 159,-
80,00 korting
(16)
70,00 korting
Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel
Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel
Adviesprijs:  299,-
nu 229,-
70,00 korting
(95)
51,00 korting
Cadac Carri Chef 2 BBQ
Cadac Carri Chef 2 BBQ
Adviesprijs:  219,-
nu 168,-
51,00 korting
(2)
30,00 korting
Cadac Safari Chef 2 LP
Cadac Safari Chef 2 LP
Adviesprijs:  129,-
nu 99,-
30,00 korting
(45)
29,10 korting
Cadac Camp Chef
Cadac Camp Chef
Adviesprijs:  89,-
nu 59,90
29,10 korting
(4)
60,00 korting
Cadac Carri Chef 2 BBQ Plancha
Cadac Carri Chef 2 BBQ Plancha
Adviesprijs:  249,-
nu 189,-
60,00 korting
(0)

Voordelen van een skottelbraai

De skottelbraai heeft zijn populariteit te danken aan verschillende aantrekkelijke voordelen. Onderstaand de belangrijkste voordelen op een rij:

Multifunctioneel: met een skottelbraai heb je veel gebruiksmogelijkheden en kun je zowel grillen, barbecueën, bakken, wokken en koken. Je hebt dus één apparaat waar je bijna alles mee kunt.

Gemakkelijk mee te nemen: schaf je een skottelbraai aan? Dan krijg je er een handige draagtas bij, waardoor je 'm gemakkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld de camping of het park. Verder wordt een skottelbraai ook met beschermhoezen geleverd, waardoor de braai niet beschadigd raakt. De skottelbraai bestaat uit losse onderdelen waardoor deze compact en makkelijk te vervoeren is.

Veel uitbreidingsmogelijkheden: een skottelbraai bevat standaard al veel onderdelen, maar je kunt 'm met verschillende onderdelen uitbreiden zoals een paellapan, pizzasteen en beschermhoes en nog veel meer.

Gemakkelijk schoon te maken: een skottelbraai maak je eenvoudig schoon. Een aantal onderdelen kunnen in de vaatwasser en de andere laat je gewoon een nachtje weken. Zo is het schoonmaken de volgende dag een fluitje van een cent.

Werkt op gas: Een skottelbraai werkt op gas, dus je mag deze overal gebruiken. Een voordeel dus ten opzichte van een houtskoolbarbecue, want tegenwoordig mag je op veel campings geen houtskool gebruiken.

Een nadeel van een skottelbraai kan zijn dat een aantal uitvoeringen te groot is voor 'lichtgewicht' kampeerders. Dit is niet bij alle modellen het geval, het hangt namelijk af van welk type je koopt. En besef dat je met een skottelbraai niet de echte barbecuesmaak van vlees, groente of vis krijgt zoals bij een traditionele houtskoolbarbecue. Op een skottelbraai kun je hoewel je verschillende kookoppervlaktes hebt, maar één handeling tegelijk doen, dus je kunt bijvoorbeeld niet tegelijk wokken en grillen.

Hoe werkt een skottelbraai?

Een skottelbraai werkt op propaan- of butaangas. Je bent dus verzekerd van een constante temperatuur. Daarnaast is hij gemakkelijk en snel op te zetten en kun je al na een minuut of 10 beginnen met bakken en braden.

Welke skottelbraai past bij jou?

Obelink heeft een mooie collectie skottelbraais en bijbehorende accessoires van merken als Cadac en ons eigen Obelink merk. Van eenvoudige modellen tot uitgebreide en van grotere types tot een compacte skottelbraai, je vindt het in onze collectie. Zo vind je bij Obelink altijd de passende skottelbraai.

Wil je een skottelbraai kopen en wil je weten welk model bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom onze collectie skottelbraais bekijken in onze Megastore in Winterswijk. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven