Kamperen, we doen het samen! En daarom inspireren we je graag. Of het nu gaat om creatieve activiteiten tijdens je kampeervakantie, vermaak voor thuis of heerlijk eten. Wij hebben het allemaal!


Obelink campingrecepten >
Ben jij de macaroni en de krieltjes op de camping helemaal zat en kun je wel een beetje kookinspiratie gebruiken? Dat komt goed uit! Samen met kookspecialist Ralph de Kok hebben wij een aantal eenvoudige, maar verrassende campingrecepten bedacht.


Download de Obelink kleurplaat >
We brengen de camping naar de keukentafel! Met deze leuke Obelink kleurplaten kun je samen met kinderen de meest kleurrijke campings ontwerpen. Paarse tenten, rode caravans of een regenboog camper: niets is te gek. Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je creaties.


Download de Obelink caravan bouwplaat >
Ga creatief met je (klein)kinderen aan de slag met deze caravan bouwplaat. Maak de caravan van je dromen: blauw met stippen of roze met glitter. Laat je creativiteit de vrije loop. Gebruik #obelink om ons de resultaten te laten zien. Veel knutselplezier!


Download de Obelink autobingo >
Heb je een lange autorit voor de boeg of wil je er even met je kinderen tussenuit? Stap in de auto samen met de Obelink Autobingo! Zo worden autoritten direct een feestje en stappen kinderen met veel plezier de auto in.


Download de Obelink kijkdoos >
Een kartonnen doos van een online bestelling bij het oud papier gooien? Zonde! Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen camping in een doos. Met deze leuke Obelink kijkdoos tekeningen kun je de meest gezellige campings in elkaar zetten.