Kamperen kun je leren

Ga jij dit jaar voor het eerst kamperen? Dan heb je als beginnend kampeerder vast een heleboel vragen. Welke tent is voor mij geschikt? En wat moet ik eigenlijk allemaal meenemen? Wij helpen je graag op weg met onze tips & inspiratie, checklists, producten en keuzehulpen voor beginnende kampeerders. Al deze tips hebben we voor je gebundeld in ons gratis E-magazine: kamperen kun je leren!

Kampeertips voor beginners

Kamperen kan een heel avontuur zijn. Zeker als het de eerste keer is! Als beginnend kampeerder wil je daarom goed voorbereid op kampeervakantie gaan. Wij geven je een aantal handige tips!
Lees verder >

Eén van de eerste voorbereidingen is het zoeken naar een geschikte camping. Dit kan best een opgave zijn, dus wij helpen je een handje met ons handige stappenplan!
Lees verder >

Grote kans dat je als beginnend kampeerder met een tent op pad gaat. Hoe vind je de geschikte tent? Wij geven je vier tips waar je op moet letten bij het maken van een keuze.
Lees verder >

Kampeer inspiratie

Je staat al op het punt om voor het eerst te gaan kamperen, maar misschien is nog niet iedereen overtuigd… Wij geven je 10 redenen waarom je zo snel mogelijk moet gaan kamperen!
Lees verder >

Wat is populair in de kampeerwereld? Wij hebben alle kampeertrends voor je op een rijtje gezet, want je wil natuurlijk wel op de hoogte zijn van alle trends!
Lees verder >

Het kan natuurlijk zo zijn dat je slecht weer treft… Je moet dan andere manieren verzinnen om de dag door te komen. Wij geven je 8 tips om toch wat leuks te maken van het kamperen in de regen.
Lees verder >


Voorbereid op kampeervakantie met onze checklists!

Als je met een tent gaat kamperen heb je natuurlijk andere dingen nodig dan wanneer je gaat kamperen met een caravan. Wij hebben voor elk kampeermiddel een checklist gemaakt, zodat je niks vergeet!
Download de checklists >

Ga je kamperen met een baby of kind? Dan zijn er een aantal belangrijke dingen die je niet mag vergeten, zoals vermaak op de camping, in de auto en een slaapuitrusting. Met onze checklists kun je zonder zorgen op kampeervakantie!
Download de checklists >

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie, advies en keuzehulpen? Wij hebben alle handige informatie voor je op een rijtje gezet.
Download de checklist >


Keuzehulp tentaccessoires