Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Welke maat camperhoes heb ik nodig?

Maandag, 28 Oktober 2019

Als het einde van je roadtrip of kampeervakantie in zicht komt, is het belangrijk om eens na te denken over bescherming voor je camper als je ‘m straks een paar maanden niet gebruikt. Grote kans dat je al een plekje hebt waar je de camper kunt stallen, maar heb je ook al eens nagedacht over een camperhoes? Een camperhoes beschermt tegen allerlei weersinvloeden en zorgt ervoor dat je camper in goede staat blijft. Maar hoe bepaal je welke maat beschermhoes heb je nodig?


Om de juiste maat hoes te bepalen voor je camper, zijn er een aantal maten die je moet weten: de lengte, de breedte en de hoogte van je camper.


De hoogte en breedte van je camper

De hoogte en breedte van een camperhoes zijn vaak standaard. De camperhoezen in ons assortiment zijn geschikt voor campers met een hoogte tot 270 centimeter en een breedte tot 235 centimeter. Is je camper hoger dan 270 centimeter? Houd er dan rekening mee dat de hoes niet de complete zijkant tot de bodem bedekt.


De Lengtemaat van je camper

De maat die het meest van belang is, is de lengtemaat van de caravan. De lengte meet je vanuit het meest uitstekende deel aan de voorkant van de camper, tot aan het meest uitstekende deel aan de achterkant van de camper. Als je dus bijvoorbeeld een fietsendrager op de camper hebt gemonteerd, meet je deze ook mee. Dit is immers het meest uitstekende deel aan de achterkant.


De ProPlus camperhoes is verkrijgbaar in de maten 570, 600, 650, 700 en 750. Meet je een lengte van 582 centimeter? Dan kies je voor grootte 600. Meet je 731 centimeter, dan kies je voor maat 750.


Heb je nog vragen over de maat voor jouw camper? Laat het ons weten in de reacties.Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...