Ben jij een beginnende kampeerder en wil je goed voorbereid je eerste kampeeravontuur ingaan? Kom dan op 16 en 17 juni naar de gratis Obelink Kampeer Academy bij Marveld Recreatie in Groenlo. Tijdens dit weekend kom jij alles te weten over kamperen en staan onze Obelink kampeerspecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Mis het dus niet!Leren kamperen met Obelink & Marveld

Voor het eerst kamperen kan best spannend zijn. En zelfs al vind je het niet spannend, dan nog kunnen goede tips natuurlijk geen kwaad. Daarom organiseert Obelink in samenwerking met Marveld recreatie een weekend waarin leren kamperen centraal staat. Tijdens de Obelink Kampeer Academy op de prachtige camping van Marveld Recreatie zet je zelf je tent, voortent, caravan of vouwwagen op en ga je op ontdekkingsreis.

Hierbij gaan leren en plezier natuurlijk hand in hand en organiseren we naast workshops ook volop recreatieve activiteiten. En ook aan de kids is gedacht met speciale dagactiviteiten. Een leuk weekend dus voor jong en oud.Workshops & tips over kamperen

Leren kamperen doe je het snelste als je zelf aan de slag gaat. Daarom ga je tijdens de Obelink Kampeer Academy onder begeleiding van onze Obelink kampeerspecialisten zelf aan de slag. Zo organiseren we verschillende workshops zoals koken op de camping, manoeuvreren met de caravan en koelen. En natuurlijk helpen we je ook een handje bij het opzetten en afbreken van je tent.

Hoe doe ik mee met het kampeerweekend?

Dit gratis kampeerweekend is exclusief voor Obelink klanten die afgelopen 2 jaar een (voor)tent, luifel, caravan of vouwwagen hebben gekocht. Daarnaast is het natuurlijk een voorwaarde dat je een beginnend kampeerder bent. Dus wil je leren kamperen en er lekker een weekendje op uit? Meld je dan via de kampeerweekend pagina direct aan voor dit evenement. En wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Meer weten over de Obelink Kampeer Academy of over kamperen in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Obelink klantenservice of neem een kijkje op ons blog. We vertellen je graag meer!