Tweedekans

Bij Obelink verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken. Voor alle tweedekans producten gelden dezelfde voorwaarden als voor de nieuwe artikelen, maar dan voor een nog scherpere prijs! In welke staat het product ook is, het is door ons gecontroleerd en werkt nog altijd goed. Bekijk hieronder Obelinks tweedekansen.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Type luifel Fiamma F35 Pro (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. Tweedekans Fiamma F35Pro Titanium 270 Royal Grey #2
  Tweedekans Fiamma F35Pro Titanium 270 Royal Grey #2
  Nieuwprijs € 435,00 € 435,00 € 305,00
  • Doekkleur: Royal Grey
  • Uitval: 225 cm
  • Luifellengte: 270 cm
  Verkoop door Obelink
 2. Tweedekans Fiamma Side W Caravanstore
  Tweedekans Fiamma Side W Caravanstore
  Nieuwprijs € 139,00 € 139,00 € 111,20
  • Aanbouwhoogte: 240 - 260 cm
  • Geschikt voor uitval: 225 cm
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Tweedekans producten

Tweedekans producten zijn producten die al eerder zijn gebruikt, maar nog steeds van goede kwaliteit zijn en geschikt zijn voor hergebruik. Deze producten kunnen verschillende redenen hebben om als tweedekans te worden verkocht, zoals een geopende verpakking, lichte transportschade, een lichte beschadiging of het feit dat ze al een keer zijn opgezet of gebruikt. Tweedekans producten bieden, net zoals de acties, een geweldige mogelijkheid om geld te besparen met aantrekkelijke deals op mooie producten.

Bij tweedekans producten wordt vaak een grondige controle uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ze nog steeds voldoen aan de kwaliteitsnormen. Ze kunnen worden gerepareerd indien nodig en worden geleverd met garantie, wat jou meer zekerheid kan bieden.

Bij het kopen van tweedekans producten is het belangrijk om de productbeschrijving zorgvuldig te lezen, omdat hierin de specifieke conditie van het product en eventuele meegeleverde accessoires worden vermeld. De restposten van Obelink zijn een goede manier om geld te besparen op dat ene product wat je toch wel heel graag wilt hebben. Tegelijkertijd ben je milieubewust aan het winkelen door het hergebruik van producten te ondersteunen.

Tenten outlet

Tweedekans tenten zijn gebruikte tenten die al een keer zijn opgezet, waardoor ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Deze tenten zijn in de outlet. Ze worden zorgvuldig gecontroleerd en worden geleverd met garantie. Bovendien zijn ze vrijwel altijd inclusief accessoires zoals een draagtas, scheerlijnen en haringen. De specifieke conditie van de tent en de meegeleverde items worden altijd duidelijk beschreven op de productpagina.

Naast tweedekans tenten bieden wij ook restposten voortenten en tweedekans luifels aan. De tweedekans producten zijn al een keer door een rail van een caravan getrokken of hebben een geopende verpakking of lichte transportschade bijvoorbeeld. Hierdoor zijn ze niet geschikt om als nieuw te verkopen, maar zijn ze nog in goede staat om als tweedekans product te verkopen.

Tweedekans voortent

Een tweedekans voortent is een voortent die al een keer door de rail van een caravan is getrokken. Bijvoorbeeld door klanten die de voortent in een verkeerde maat hebben besteld. Hierdoor is de pees, het koord dat je door de rail trekt, een beetje vies geworden. Bij een nieuwe voortent gebeurt dit ook als je de voortent voor het eerst opzet. Ook zit er bij de tweedekans voortenten vaak gras aan de slikranden, dat zijn de flappen waar de haringen aan worden bevestigd. De tweedekans voortenten zijn uitvoerig gecontroleerd, verkeren nog in een goede staat en zijn inclusief garantie.

Tweedekans luifel

De tweedekans luifels zijn luifels met een geopende verpakking of met lichte transportschade. De luifels zijn gecontroleerd bij Obelink, en één keer open en dicht gedraaid. Ze zijn nog uitstekend te gebruiken en passen bijvoorbeeld erg goed aan een occasion camper of caravan. De tweedekans luifels worden vrijwel altijd geleverd inclusief de standaard accessoires en zijn inclusief garantie. Wat er precies met de luifel aan de hand is én wat er wordt meegeleverd, staat duidelijk beschreven op de productpagina. Het is dus zeker de moeite waard om eens in de tenten outlet rond te kijken.

Tweedekans tuinset

Tweedekans tuinsets hebben lichte beschadigingen opgelopen tijdens het transport, zoals krasjes op het frame of beschadigingen aan het geweven wicker-materiaal. Deze tweedekans tuinsets zijn gecontroleerd door experts en er zijn foto's van elke set te bekijken op de productpagina. Ze zijn daarom ook te vinden tussen Obelinks tweedekans producten.

Producten vergelijken