Welkom!

Wat leuk dat jij je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief! Daar zijn we hartstikke blij mee. Om dit te vieren nemen we je graag mee in het verhaal van Obelink en staan er onderaan deze pagina de spelregels voor de winactie!


Onze historie

Obelink werd in 1959 opgericht als eenmanszaak door Jan Obelink. Door hard te werken, de ontwikkelingen op de voet te volgen en het assortiment steeds meer uit te breiden is Obelink in 60 jaar uitgegroeid tot wat het nu is: Europa's grootste camping- en outdoorwinkel met een winkeloppervlak van 72.500 vierkante meter. Een megastore met het grootste assortiment maar de kleinste prijzen! Daarnaast beschikt Obelink over het grootste online assortiment op het gebied van kamperen en outdoor.

Onze mensen

Bij Obelink gaat het vooral om kennis. Onze medewerkers hebben deze kennis in huis, ieder op zijn eigen gebied. Kennis die is opgedaan door eigen ervaring en scholing, doorgegeven door collega's en bovendien voortdurend wordt verder ontwikkeld door bevlogenheid en enthousiasme. Deze vakkundigheid wordt aangevuld met vriendelijkheid en behulpzaamheid, zowel in de winkel als ook online. Deze mix noemen wij het Obelinkgevoel. Het is al zes decennia de drijvende kracht achter ons succes. Ook al veranderen de dimensies, de essentie is nog altijd dezelfde.

Onze missie
"Onze missie is dat het kampeerplezier niet pas begint op vakantie, maar al bij het uitzoeken van de benodigde spullen."

Onze visie

Onze visie is dat het kampeerplezier niet pas begint op de vakantie, maar al bij het uitzoeken van de benodigde spullen. En dat het fijne buitengevoel al binnen begint - binnen bij Obelink. Een dagje winkelen bij Obelink moet een leuke belevenis zijn voor jong en oud. Geen stress, maar met gemak en in alle rust uitzoeken wat de vakantie en het buitenleven nog leuker maakt. En dat niet alleen van maandag t/m zaterdag, maar ook op minstens 17 koopzondagen per jaar! Dit winkelgemak geldt natuurlijk ook voor het online shoppen. Eenvoudig, snel en ongecompliceerd vanuit thuis bestellen en een paar dagen later al van genieten. Waar je ook voor kiest - megastore of online - je kiest voor het Obelinkgemak.

Onze megastore

De kampeerwinkel van Obelink kun je met 72.500m2 met recht een megastore noemen. We zijn zelfs de grootste kampeerwinkel van Nederland. Met zo'n groot winkeloppervlak is het niet gek dat onze klanten er een dagje Obelink van maken. Om de beleving in onze kampeerwinkel te versterken hebben we voor ieder wat wils. Alleen al op onze verdiepingen zou je, met een breed assortiment aan tenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen, je uren kunnen vermaken. Daarnaast hebben we ook een speelruimte voor de kinderen en een lunchroom waar je heerlijk kunt eten en drinken om tussen het winkelen door even bij te komen. Bij een echte kampeerwinkel draait het immers om beleving, daar moet je de tijd voor kunnen nemen.

ONZE BELOFTE AAN JOU
Laagste-prijs-garantie

Wij garanderen altijd de laagste-prijs-garantie. Ergens goedkoper gezien? Passen wij het voor je aan!

Grootste assortiment

Met gepaste trots, zijn wij aanbieder van het grootste assortiment kampeerartikelen van Europa!

Service & garantie

Voldoet het artikel niet aan je verwachting? Onze klantenservice staat elke dag voor je klaar!

Win je aankoopbedrag terug!

Zo, nu ben jij op de hoogte van waar Obelink voor staat! We zijn super blij met jou als klant, daarom maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Je wint tot €500,- van je aankoopbedrag terug. 1x per drie maanden wordt de winnaar via de nieuwsbrief bekend gemaakt.

Deze actie geldt niet op reeds gedane bestellingen of aankopen in onze megastore. Bekijk hier alle actievoorwaarden.