Voordeelpas

Met de Obelink voordeelpas spaar je bij elke aankoop voor korting op volgende aankopen. Daarnaast ontvang je gratis de jaarlijkse catalogus. Je ontvangt hiermee dus nóg meer voordeel dan je al van Obelink gewend bent! Wil je meer informatie of heb je vragen over de voordeelpas? Hier vind je meer informatie over de werking en voordelen van de voordeelpas.


Vraag een digitale voordeelpas aan

Wil jij graag sparen voor extra korting? Vraag dan de voordeelpas direct aan en ontvang per e-mail een digitale voordeelpas met kaartcode en bijbehorende streepjescode. Zo profiteer je direct van de vele voordelen! Log in in je account en vraag onder het kopje 'Spaarpunten' een nieuwe kaart aan.


Activeer jouw plastic voordeelpas

Heb jij een voordeelpas ontvangen in onze megastore? Sparen kan al wel, maar als je de gespaarde punten wilt verzilveren, moet de voordeelpas geregistreerd zijn. Registreer de voordeelpas via je account onder het kopje 'Spaarpunten'.Benieuwd wat je saldo is? Als je inlogt kun je in je account onder het kopje 'Spaarpunten' je actuele saldo terugvinden.Op de voordeelpas zijn de algemene voorwaarden Obelink voordeelpas van toepassing.