Raamuitzetters

Filter
27 resultaten 27
Van hoog naar laag sorteren
27 resultaten
  1. Obelink polyfix bevestiginsplaat
    Obelink polyfix bevestiginsplaat
    € 6,95
      Verkoop door Obelink
    • Obelink vastzetplaat voor geschroefde raamuitzetter
      Obelink vastzetplaat voor geschroefde raamuitzetter
      € 5,50
      Waardering:
      100%
        Verkoop door Obelink
      • Obelink tegenstuk raamuitzetter
        Obelink tegenstuk raamuitzetter
        € 4,90
          Verkoop door Obelink

        27 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Type bevestiging

        Er zijn 2 mogelijkheden bij het monteren van een raamuitzetter caravan of raamuitzetter camper. Zo heb je raamuitzetters die door een schroefbevestiging worden vastgezet, en raamuitzetters die worden vast geklikt door middel van een polyfix systeem. Bij het bevestigen van een raamuitzetter caravan met schroefbevestiging wordt de raamuitzetter simpelweg aan de wand of in de vensterbank geschroefd. Bij een raamuitzetter caravan polyfix wordt deze over een vastzetplaatje in de vensterbank geschoven waardoor deze vast blijft zitten.

        Bepalen van de lengte en zijde

        Om de lengte te bepalen van de raamuitzetter caravan meet je het aluminium deel van de raamuitzetter wanneer deze helemaal is ingeklapt. Komt de lengte niet helemaal overeen met de aangegeven maten bij het product? Kies dan degene die daar het dichtste bij komt. Om de keuze te kunnen maken of je een linker of een rechter raamuitzetter caravan of raamuitzetter camper nodig hebt dien je het raam vanuit de binnenzijde van je caravan of camper te bekijken, is vanuit deze positie de linker raamuitzetter kapot? Kies dan een linker raamuitzetter.

        Type verstelbaarheid

        Obelink biedt naast verschillende lengtes en zijden ook nog raamuitzetters aan die verschillend zijn in de manier van verstelbaarheid. Zo zijn er raamuitzetters die traploos te verstellen zijn door middel van een draaiknop, op deze manier kun jij je raam open zetten in iedere gewenste positie. Ook zijn er trapsgewijze raamuitzetters, deze raamuitzetters hebben een aantal vaste standen waarin ze open kunnen blijven staan.

        Zoals je ziet moet je aan veel dingen denken voordat je de goede raamuitzetter caravan of raamuitzetter camper kunt bestellen. Bekijk dus goed je oude raamuitzetter caravan of raamuitzetter camper voor dat je een nieuwe besteld. Mocht je een vervanger willen aanschaffen in de winkel? Dan is het handig om de oude mee te nemen. Zorg er ook altijd voor dat de raamuitzetters zowel links als rechts gelijk zijn, is dit niet het geval zal het raam niet goed sluiten waardoor deze niet volledig waterdicht zal zijn.

        Ons gehele Ramen assortiment

        Vraag het de specialist

        Wil je nog meer weten over camper en caravan raamuitzetters of is er toch nog iets onduidelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!

        Producten vergelijken