Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Opblaasbaar

Een zwembad in je tuin! Wie wil dat nou niet? Het liefst eentje die makkelijk neer te zetten is en, nog beter, ook weer snel op te ruimen. Dan is een opblaas zwembad perfect voor jou. Een opblaas zwembad past vrijwel in elke tuin en de naam zegt het al, opblaasbaar zwembad. Geen ingewikkelde constructie om op te zetten. Gewoon een pomp erbij en binnen no time heb jij een zwembad in de tuin. Kan je niet wachten met bestellen? Kijk snel hieronder en kies jou favoriete zwembad.
Lees meer
2,00 korting
Intex dinosaurus baby zwembad
40,05 korting
Bestway Fast set pool 305 x 76 cm
Bestway Fast set pool 305 x 76 cm
Adviesprijs:  99,95
nu 59,90
40,05 korting
(3)

Voordelen

Een van de voordelen van een opblaas zwembadje is dat hij geschikt is voor jong en oud. De kinderen kunnen heerlijk spelen in het opblaas zwembad. Het water is niet te diep, waardoor de kans op ongelukken een stuk kleiner is. En liggen de kinderen eenmaal in bed dan is het jouw beurt om heerlijk af te koelen in het opblaaszwembad. Daarnaast neemt een opblaas zwembadje niet heel veel ruimte in. Hierdoor kun je al gauw een opblaaszwembad kwijt in je tuin.

Snel bestellen

Je bestelt je zwembad voor in de tuin snel en makkelijk online. Mocht je toch nog meer willen weten, andere vragen hebben, of gewoon een keer onze Megastore willen bezoeken? Dat kan natuurlijk ook! Kom een keer langs in onze Megastore in Winterswijk en ons deskundig personeel beantwoordt al jouw vragen.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0