Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Aantal personen
Materiaal buitendoek
Materiaal frame
Aantal binnententen
Prijs
Type grondzeil

Bungalowtenten

Een bungalowtent is dé tent voor families of ouderen die voor een langere tijd gaan kamperen op een vaste plek. Zoals de naam al doet vermoeden lijkt de bungalowtent op een echte bungalow, omdat de bungalowtent aparte compartimenten heeft om in te slapen en bijvoorbeeld te eten. In een bungalowtent is tevens prima een koelkast te plaatsen en divers kampeermeubilair.
Lees meer
301,00 korting
Hypercamp Holiday 4
Hypercamp Holiday 4
Adviesprijs:  700,-
nu 399,-
301,00 korting
(3)
  • Geschikt voor: 4 personen
  • Gewicht: 27 kg
119,00 korting
Obelink Cabino
Obelink Cabino
Adviesprijs:  398,-
nu 279,-
119,00 korting
(26)
  • Geschikt voor: 2 personen
  • Buitendoek: PVC
  • Gewicht: 20 kg

Voordelen van bungalowtenten

Bungalowtenten bieden optimaal comfort, omdat ze het meeste weg hebben van een echte bungalow. Door de aparte compartimenten om in te slapen en te eten, wordt er een fijne leefruimte gecreëerd. Ruimte en comfort zijn dan ook de grootste voordelen, aangezien bungalowtenten wel wat meer tijd kosten om op te zetten.

Obelink heeft een grote collectie bungalowtenten in diverse prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een bungalowtent voor 2 personen of voor 8 personen, bij Obelink hebben we altijd een passende bungalowtent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ben je benieuwd hoe je een tent kunt opzetten? Lees hier onze tent opzetten tips.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0