Waterschoenen

Op vakantie met de hele familie en een heerlijke wandeling langs de branding maken of zelfs volledig de zee in duiken. Soms is de grond door schelpen, stenen of kwallen niet geschikt om met blote voeten op te lopen. In zo’n situatie is een paar waterschoentjes ideaal! Trek de waterschoenen aan en ga ongestoord op avontuur over de zeebodem en over het strand. Daarnaast is het ook op hygiënisch gebied een aanrader. Stel je bent erg gevoelig voor bepaalde schimmels dan kan een paar waterschoentjes of zwemschoenen perfect in een zwembad worden gebruikt. Zo blijven je voeten schoon en gezond.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Schoenmaat 29 (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Waimea Dory waterschoenen
  Waimea Dory waterschoenen
  Beschikbaar in verschillende maten & kleuren
  Vanaf € 7,95
  Waardering:
  88%
  • Geslacht: Dames, Heren, Jongens, Meisjes
  Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Verschillende soorten waterschoentjes

Waterschoenen en zwemschoenen komen in verschillende soorten en maten. Zo heb je eenvoudige “slip on” waterschoentjes met een elastische band die je heel makkelijk aan en uit kunt trekken zoals de Waimea waterschoen of Rucanor Albufeira zwemschoenen. Zwemschoenen hebben een dunnere structuur en zijn vaak meer geschikt voor gebruik in een zwembad. Waterschoenen daarentegen zijn over het algemeen wat robuuster en beter geschikt voor de zeebodem of riviertjes. Voor het zwaardere werk zijn er robuuste waterschoenen zoals de Merrell Waterpro Maipo 2. Dit soort waterschoenen zijn uit stevige materialen vervaardigd voor een langere levensduur en betere prestaties. Deze schoenen lijken meer op een reguliere schoen met het voordeel dat deze helemaal waterbestendig zijn en zeer lichtgewicht. Het profiel op deze schoenen is een stuk robuuster en zal daarnaast je voeten optimaal beschermen tegen allerlei natuurgeweld. Eigenlijk zijn deze schoenen vergelijkbaar met stevige wandelschoenen die geoptimaliseerd zijn om je grip te geven onderwater of in andere natte omgevingen.

Waterschoentjes voor kinderen

Zeker kinderen profiteren van waterschoentjes. Vaak willen ze vanalles ontdekken en zijn ze op avontuur. Je bent bijvoorbeeld bij een beekje of riviertje om even een pauze te houden - dan is het fijn als je kind snel even de waterschoentjes aan kan trekken. Dankzij de waterschoentjes kunnen kinderen ongestoord over steentjes, het strand en andere gladde of scherpe ondergronden zonder dat ze zich zullen bezeren. Dit scheelt een hoop tranen en zorgen!

De juiste zwemschoenen kiezen

Kom je er na deze informatie nog steeds niet helemaal uit? Wij helpen je graag de juiste zwem- of waterschoentjes te kiezen. Kijk gerust rond op onze site of kom langs in de Obelink Megastore!