Disselbakken

Als ervaren kampeerder herken je het wel, je komt altijd ruimte te kort. De simpelste manier om ruimte te winnen is dan wel door een disselbak te plaatsen! Het plaatsen van een disselbak kan op bijna iedere dissel en geeft je extra opbergruimte waar je gemakkelijk bij kan zonder dat je de caravan of vouwwagen open hoeft te maken. Ook op je aanhanger kan een disselbak gemonteerd worden. Een groot voordeel hiervan is dat je bijvoorbeeld je disselslot of spanbanden droog kunt opslaan in de buurt van je aanhanger.

Er zijn veel verschillende disselbakken verkrijgbaar, bekijk hieronder ons assortiment en bestel je disselbak snel en gemakkelijk online! Meer weten of de disselbakken, lees dan hieronder meer.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. FF2 Disselbakslot
  FF2 Disselbakslot
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 16,95
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 2. ProPlus dissel opbergbox
  ProPlus dissel opbergbox
  € 59,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Gimeg disselbakslot
  Gimeg disselbakslot
  Vanaf € 14,90
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 4. ProPlus 15 liter aluminium transportbak
  ProPlus 15 liter aluminium transportbak
  € 43,99
  Verkoop door PAT Europe BV
 5. Knaus Südwind vanaf 1985 disselbakslot
  Knaus Südwind vanaf 1985 disselbakslot
  Adviesprijs € 41,00 € 41,00 € 39,90
  Verkoop door Obelink
 6. Kofferbakslot ovaal
  Kofferbakslot ovaal
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  € 22,95
  Waardering:
  78%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Disselbak aanhanger

Bij een aanhanger zie je vaak dat je standaard bagage zoals een koppelingsslot of spanbanden nat worden of kapot gaan tijdens de rit. Een disselbak aanhanger is dan een ideale keuze. De grootte van de Door het in gebruik nemen van een disselbak aanhanger borg je deze spullen en heb je ze altijd bij de hand.

Disselbak vouwwagen

Bij een vouwwagen zit tijdens de rit alles netjes ingepakt onder het dekzeil van de vouwwagen. Zou je tijdens de rit plots wat spulletjes nodig hebben, kom je hier niet gemakkelijk bij. Een disselbak vouwwagen is hier voor de perfecte oplossing. Ook voor wanneer je de vouwwagen snel wilt afsluiten met een disselslot kun je er gemakkelijk bij wanneer je een disselbak gebruikt.

Vraag de specialist

Wil je nog meer weten over de disselbak vouwwagen of disselbak aanhanger? Kom dan eens langs in onze winkel of neem eens contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag de juiste keuze te kunnen voor jou voertuig!