Outdoor uitrusting

Met de zon op je gezicht en lekker met je neus in de wind. Dat is lekker buiten zijn. Wetende dat je de juiste outdoor uitrusting hebt om de wijde wereld in te kunnen trekken en je je goed hebt voorbereid om allerlei natuurlijke elementen aan te kunnen. Wie wil dat nou niet? Obelink heeft voor de buitensporter die ‘to the max’ de natuur in wil, de juiste survival gear. Maar óók biedt Obelink alles voor iedereen die houdt van een gezellige picknick, een lange wandeling met de hond of juist lekker actief wil sporten in de natuur. Van de handige outdoor gadgets waar een echte buitensporter niet zonder kan, tot de juiste uitrusting voor de mensen die liever met het vliegtuig naar een ver land gaan om in een fijn hotel te vertoeven. Bekijk hier ons assortiment outdoor uitrusting om goed voorbereid op pad te gaan!

Filter
11 resultaten 11
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Multi (11) Verwijder dit artikel
11 resultaten
 1. Light My Fire Medium 2-pack Bio L spork
  Light My Fire Medium 2-pack Bio L spork
  € 5,50
  Verkoop door Obelink
 2. Sea To Summit X-Seal & Go large bakjes
  Sea To Summit X-Seal & Go large bakjes
  € 32,95
  Verkoop door Obelink
 3. Homeij Herbertz USA Flag reddingszakmes
  Homeij Herbertz USA Flag reddingszakmes
  € 16,95
  Verkoop door Obelink
 4. Homeij Herbertz Route 66 reddingszakmes
  Homeij Herbertz Route 66 reddingszakmes
  € 16,95
  Verkoop door Obelink
 5. Homeij Herbertz Wood Camo reddingszakmes
  Homeij Herbertz Wood Camo reddingszakmes
  € 16,95
  Verkoop door Obelink
 6. Homeij Herbertz zakmes
  Homeij Herbertz zakmes
  € 15,95
  Verkoop door Obelink
 7. Homeij Herbertz Wood Camo zakmes
  Homeij Herbertz Wood Camo zakmes
  € 14,95
  Verkoop door Obelink
 8. Light My Fire Medium 4-pack Bio spork
  Light My Fire Medium 4-pack Bio spork
  € 11,50
  Verkoop door Obelink
 9. Light My Fire Grandpa’s FireFork Bio grillvork
  Light My Fire Grandpa’s FireFork Bio grillvork
  € 9,50
  Verkoop door Obelink
 10. Light My Fire Little 2-pack spork
  Light My Fire Little 2-pack spork
  € 5,50
  Verkoop door Obelink
 11. Light My Fire Tindersticks aanmaakhoutjes
  Light My Fire Tindersticks aanmaakhoutjes
  € 3,75
  Verkoop door Obelink

11 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

De juiste uitrusting voor álle omstandigheden!

Het is belangrijk om te kijken naar wat voor reis je gaat maken of activiteit je gaat doen. Waar wil je je op voorbereiden en welke outdoor uitrusting heb je daarbij nodig?

 • Klimaat of bijzondere weersomstandigheden bij de voorbereiding kun je denken aan verschillende klimaten en je voorbereiden op de eventuele bijzondere weersomstandigheden. Je reis kan ook je bestemming zijn, dus vergeet niet dat de juiste reisuitrusting ook onderweg je de fijnste ervaring kan opleveren!
 • Bij zonnig en warm weer is het belangrijk om jezelf van voldoende water te voorzien. Bij felle zon kun je ook denken aan een goede zonnebrand en is het goed om met een hoed of pet je hoofd te beschermen tegen een zonnesteek. Een zonnebril is bovendien niet alleen een modieus outdoor gadget, maar beschermt je ogen ook daadwerkelijk tegen fel (en schadelijk) UV-licht. Muggen en andere insecten doen het ook goed in warm weer en daarom is het goed om ook daar rekening mee te houden in je uitrusting.

  Bij koud en nat weer is het belangrijk om jezelf droog te maken en houden. Hiervoor kan het nodig zijn om een vuurtje te starten. Hiervoor zijn allerlei outdoor gadgets beschikbaar bij Obelink, denkende aan diverse soorten zakmessen en multitools en reishanddoeken. Om genoeg energie en warmte bij je te houden is de juiste voeding belangrijk. Wat dat betreft kun je denken aan de juiste en meest handige manieren om je eten droog en zo vers mogelijk mee te nemen.

 • Type natuur onderweg of op eindbestemming niet op het alleen klimaat kun je je op voorbereiden; ook is je voorbereiding afhankelijk van de natuur of andere geologische belangrijke aspecten waar je naartoe of doorheen trekt. Trek je door vochtig bosgebied of juist een droge hei? En ook voor rotsachtig terrein zijn er handige outdoor gadgets te vinden om zo comfortabel mogelijk te vertoeven.
 • Duur van de reis uiteindelijk is de duur van je reis ook belangrijk. Als je namelijk wel een mooie uitrusting hebt, maar je blijft langere tijd weg is het handig om uit te zoeken of je survival gear wasbaar is, of dat er mogelijkheden voor zijn om het op een andere manier te reinigen.
 • Gemak/luxe uiteindelijk kun je kijken naar wat voor outdoor uitrusting je trip of tocht aangenamer gaat maken. Ben je van het ontdekken en zoek je de juiste verrekijker? En zelfs als je met alleen een koffer als bagage een reis gaat maken, kan het handig zijn om een goede reisuitrusting te hebben zodat alles ook daadwerkelijk in je koffer past. Ook een handzame zaklamp kan op de meest onverwachte momenten van pas komen.

Vind je complete outdoor uitrusting bij Obelink!

Ga je op reis en ben je bezig om je uitrusting voor de buitensport compleet te maken? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Online hebben wij voor iedereen de juiste outdoor uitrusting om te komen tot een complete en veelzijdige uitrusting. Bestel je reisuitrusting eenvoudig online en bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd!* Ook in onze winkel kun je alle soorten survival gear zien, vastpakken, voelen en ervaren en geven onze verkoopmedewerkers antwoord op al jouw vragen. Met outdoor gadgets zul je je comfort en plezier vergroten als je er op uit trekt.