Obelink Amazonas 600 tunneltent samenstellen
1 x Obelink Amazonas 600 tent 1/2   + € 849,00
1 x Obelink Amazonas 600 frame 2/2   + € 350,00

* Verplichte velden

Je samenstelling
Obelink Amazonas 600 tunneltent
Obelink Amazonas 600 tunneltent

€ 1.199,00

  • Verzendkosten € 4,95

Laat je adviseren over dit product

  • Je vindt dit product in onze Megastore in Winterswijk
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
  • Telefonisch bereikbaar op
    Tel: +31 (0)543 532 632
De Obelink Amazonas 600 is een zeer luxe en ruime tunneltent voor het hele gezin. De tent biedt slaapgelegenheid aan 6 personen en zit boordevol handige en doordachte eigenschappen zoals een dakraam waardoor je van binnenuit van de sterrenhemel kunt genieten! De stokken van de tent hebben aan beide kanten een lichte knik waardoor er nog meer stahoogte ontstaat ten opzichte van andere tunneltenten.

Heb je even?
Ga er maar even lekker voor zitten want over de Amazonas 600 zijn we niet met een minuut uitgepraat. We nemen je mee op een rondleiding door dit mobiele kampeerpaleis! Als we naar de tent toe lopen zie we direct een royale luifel, dat is handig want daar kun je gezellig met zijn allen van het ontbijt of de barbecue genieten. In de zijwanden van de luifel zien we grote ramen die je tevens naar wens kunt afdekken wanneer de zon er direct op staat. De helft van het raam is van horrengaas gemaakt. De voorwand is voorzien van twee ramen die je van binnenuit kunt sluiten met een gordijn.

Flinke leefruimte
Als we door de voordeur naar binnen lopen valt direct de enorme leefruimte op, bij slecht weer kun je met het hele gezin binnen zitten! De twee voorste ramen in de zijwanden zijn erg groot en zorgen voor veel lichtinval, handig is dat je deze ramen van binnenuit met een gordijn kunt sluiten. Daarboven een ventilatieluik die aan de buitenkant door middel van een kleine luifel tegen inregenen is beschermd, mocht dat niet genoeg zijn dan kun je ze ook in zijn geheel van binnenuit sluiten met een gordijn.

Verderop is de linkerzijwand voorzien van een raam die voor de helft uit horrengaas bestaat, deze is van buitenaf te sluiten. Aan de rechterkant is de Amazonas 600 voorzien van een uitbouw, hier kun je bijvoorbeeld heel handig een kast plaatsen. De deur naar de uitbouw is geheel af te sluiten met een gesloten deur, tevens is het mogelijk om het bovenste gedeelte op te rollen en komt er een ventilatieraam tevoorschijn.

De buitendeur van de uitbouw is uitgevoerd met een raam die voor de helft uit horrengaas bestaat en is van buitenaf te sluiten. Goed detail is dat er voor de uitbouw een eigen kuipzeil wordt meegeleverd.

1000 sterrenhotel
Als we in de leefruimte van de Obelink Amazonas 600 tunneltent staan is er één ding dat direct de aandacht trekt! Het dak van deze tent is voorzien van twee grote ramen, je kunt dus met zijn allen binnen in de tent van de sterrenhemel genieten! Wil je gaan slapen en is het volle maan? Dan sluit je de ramen van binnenuit gemakkelijk met een afdekflap.

Deelbare slaapcabine
De tent is voorzien van een grote slaapcabine met scheidingswanden. Zo kies je er zelf voor of je deze wil opdelen in één compacte + één groot slaapgedeelte of in drie kleine slaapgedeeltes. Voor wie er graag met het hele gezin een slaapfeestje van maakt is het tevens mogelijk beide scheidingswanden op te rollen zodat er één grote slaapruimte ontstaat. Zowel aan de zijkanten als aan de achterkant van de slaapcabine vinden we ventilatieluiken die tegen inregenen zijn beschermd. Ook de deuren van de slaapcabine zijn allemaal voorzien van zowel een gesloten deur als een deur met horrengaas.

Er is nog meer…
We zijn nog steeds niet uitgepraat over de Obelink Amazonas 600, aan de binnenkant van de tent vinden we twee garderobestangen zodat je gemakkelijk even je vest kunt ophangen als het wat warmer begint te worden. Je stroomkabel breng je eenvoudig naar binnen door het speciaal daarvoor bedoelde doorvoerpunt. Op twee plaatsen is de voorkant van de slaapcabine voorzien van een rij met opbergvakken voor bijvoorbeeld zonnebrillen, zonnebrandcrème of lectuur.

Tevens vindt je aan de binnenkant van de slaapcabine nog een aantal opbergvakken voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon of een boek. En ben je bang om natte voeten te krijgen? Dat is niet nodig bij de Obelink Amazonas 600, deze tunneltent is namelijk uitgevoerd met een inritsbaar kuipgrondzeil, dit betekend dat het grondzeil onder het gehele tentoppervlak is vast te ritsen. Zo kan er tijdens regenval geen regenwater naar binnen lopen en blijven je voeten en spullen droog. Een ander bijkomend voordeel van een vaste kuip is dat insecten en ongedierte buiten de tent blijven. Het grondzeil is aan de voorzijde bij de ingang voorzien van een neerklapbare drempel zodat je hier niet over zult struikelen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken
Type tentTunneltent
Merkobelink
Garantieperiode24 maanden
Artikelnummer468581
Technische kenmerken
Aantal slaapcabines3
Type grondzeilUitritsbaar
Aantal personen6
Aantal ingangen3
OpblaasbaarNee
VentilatieJa
Aantal ventilatiepunten10
WoonruimteJa
InsectengaasJa
Getapete nadenNee
LuifelJa
Logistieke kenmerken
Pakmaat hoogte39 cm
Pakmaat lengte92 cm
Pakmaat breedte33 cm
Fysieke kenmerken
Hoogte225 cm
Oppervlakte8.82 m2
Lengte slaapruimte4200 cm
Lengte680 cm
Diameter stokken25 mm
Totaalgewicht73 kg
Breedte450 cm
Gebruikskenmerken
Opzettijd60 minuten
MeegeleverdHaringen, Opbergtas, Scheerlijnen, Garderobestangen
Ideaal voorGezinsvakantie
Materiaal kenmerken
Materiaal binnententKatoen
Doekkwaliteit185 g/m2
Materiaal grondzeilPE, PVC
Materiaal stokkenAluminium, Glasfiber
Materiaal buitendoekPolykatoen
Schrijf uw eigen review
Wil je een review schrijven? Log dan in of maak een account aan.